Călin Donca îi declară război lui Dorian Popa și este pregătit să acționeze pe cale legală. Afaceristul l-a notificat deja pe artist și i-a cerut daune materiale, pentru declarațiile defăimătoare pe care acesta le-ar făcut în timp ce Călin Donca se afla în închisoare. Celebrul vlogger a investit în parcul cu panouri fotovoltaice al afaceristului, însă relația dintre cei doi s-a schimbat în momentul în care Călin Donca a ajuns în arest.

El a fost arestat sub acuzații de înșelăciune, constituirea unui grup infracțional organizat și evaziune fiscală.

Citește și: Călin Donca își petrece arestul la domiciliu într-un apartament. Ce s-a întâmplat cu vila sa luxoasă: „Pregătiți mental și moral”

Dorian Popa a recunoscut public că regretă implicarea în această afacere și colaborarea cu Călin Donca, motiv pentru care și-a retras clipurile în care cei doi apăreau împreună în mediul online.

Plasat sub arest la domiciliu, Călin Donca a început să ia primele măsuri împotriva persoanelor care l-au trădat cât timp a fost închis. Afaceristul a mărturisit că este hotărât să îl dea în judecată pe celebrul vlogger, asta dacă nu îi va plăti daunele materiale cerute. Mai mult decât atât, omul de afaceri le-a transmis un avertisment tuturor celor care l-au dezamăgit. 

„L-am notificat pe Dorian Popa cerându-i daune materiale, dar nu mă voi opri aici.

După Dorian voi trece la următorul, apoi la următorul, apoi la următorul. Dacă ești unul dintre cei care a vorbit la adresa mea sau la adresa altei persoane și ai defăimat, crede-mă că vin după tine”, a declarat Călin Donca, într-un clip urcat pe contul său de Youtube.

Ce dovezi are Călin Donca, în scandalul cu Dorian Popa: „Am să vă arăt și eu factura pentru serviciile de promovare” 

Călin Donca le-a transmis urmăritorilor săi că are dovezi cu privire la sumele pe care Dorian Popa le-a investit în afacerea cu parcurile fotovoltaice, iar cifrele reale ar fi diferite de cele vehiculate în mediul online. Mai mult decât atât, el este nemulțumit de faptul că Dorian Popa i-a denigrat afacerea, după ce a investit o sume consistente de bani în promovarea făcută de celebrul vlogger. 

„Dacă Dorian și-a permis să vă arate facturile pe care le-a plătit pentru panourile de pe casă, atenție, nu pentru cele din parcurile de fotovoltaice, am să vă arăt și eu factura pentru serviciile de promovare cu care am decis să colaborez cu Dorian Popa dar și ordinul de plată, pentru a vă demonstra că a fost achitată.

Dragii mei, cum vi s-ar părea dacă ați veni la mine pentru a vă promova o afacere, iar după ceva timp să încep să vă denigrez acea afacere și, mai mult,

video pentru care am fost plătit să vă promovez, să fie șters fără ca măcar să vă întreb ceva în acest sens?

Acuzațiile pe care mi le-a adus cum că aș fi păcălit pe cineva, întrebarea este cine pe cine a păcălit? Vreți să știți, de fapt, câți bani a investit Dorian Popa în parcul fotovoltaic? Îl las pe el să vă spună, dar ceea ce vă pot spune cu siguranță este că nu a investit nici 20.000, nici 24.000, nici 30.000 și nici 15.000, diversele sume pe care le-am văzut în social media cum că ar fi fost declarate de el”, a mai spus afaceristul.