Orianda Donca a împărtășit o veste tristă cu urmăritorii ei din mediul online. Soția milionarului Călin Donca, care se află în aceste momente în arest preventiv, a anunțat că familia ei se confruntă din nou cu un moment extrem de dificil. Ea a anunțat că unchiul ei, pe care îl considera ca pe un tată, s-a stins din viață la vârsta de 50 de ani, în urma unui infarct. Orianda Donca este devastată de această veste, mai ales că unchiul ei a fost foarte implicat atât în creșterea ei, cât și a copiilor ei.

Citește și: Ce a apărut pe contul lui Călin Donca, în timp ce se află în arest preventiv! A vrut să le transmită fanilor un mesaj important: „Face toate eforturile pentru a-și dovedi nevinovăția”

„Pe lângă tot circul în care suntem acum, din păcate ne luăm la revedere de la scumpul nostru unchi Silviu. Suntem șocați de brusca întâmplare.

Infarct la 50 de ani fără niciun simptom înainte. Pentru mine personal a fost ca un tată, s-a implicat în creșterea mea cu multă iubire și dăruire, iar mai târziu și cu copiii mei. Cerul te așteaptă în sărbătoare. Drum lin spre stele, prea devreme ai plecat. Vei rămâne în sufletele noastre mereu”
, a scris Orianda Donca, pe pagina ei de Instagram.

Orianda Donca, apel către urmăritorii ei: „Vă rog din suflet să vă documentați ce să faceți în cazul în care un om cade inconștient”

Soția milionarului Călin Donca a tras un semnal de alarmă pe rețelele de socializare, după moartea tragică a unchiului ei. Ea își îndeamnă toți urmăritorii să se documenteze cu privire la cum trebuie să acționăm atunci când o persoană rămâne inconștientă în preajma noastră.

Ea a vrut să transmită că nu se știe niciodată când viața unui om ar putea cădea în mâinile noastre.

„Va rog din suflet să vă documentați ce să faceți în cazul în care un om cade inconștient. Este o diferență majoră de 20 de secunde între viață și moarte. Niciodată nu știi în ce moment aveți nevoie de aceste informații”, a mai spus Orianda Donca.

Cine i-a fost alături Oriandei Donca, în timp ce soțul ei se află în arest 

Orianda Donca a luat o pauză de al rețelele de socializare după arestarea soțului ei. Apropiații s-au plâns că nu au putut da de ea, însă acum s-a aflat că soția lui Călin Donca s-a confruntat cu o situație dificilă. Deoarece toate conturile au fost blocate, Orianda Donca a fost nevoită să se împrumute la prietenii ei.

Aceste detalii au fost făcute publice de avocatul Teodor Cârnaț printr-un mesaj postat pe rețelele de socializare. 

„Chiar dacă Orianda a fost lăsată acasă cu copiii, toate conturile au fost blocate.  Ea văd că recurge la ajutorul prietenilor.  Văd că autoritățile, prin ținerea și arestarea lui Călin, au urmărit să-l discrediteze, să-i lipsească, să-l demotiveze, să-l scape de acei urmăritori care aveau încredere în el pe rețelele de socializare. Eu sunt de părere că autoritățile înainte de a recurge la arest trebuiau să vadă dacă astfel de componente de infracțiune corespund măsurii de arest preventiv sau dacă putea să fie lăsat în arest la domiciliu și ulterior să-și demonstreze vinovăția  “, a spus avocatul Teodor Cârnaț, într-un videoclip postat pe Instagram.