Călin Donca se află în aceste momente în arest preventiv, fiind acuzat că a făcut evaziune fiscală. Milionarul vrea cu orice preț să își dovedească nevinovăția. Afaceristul acuzat de delapidare și evaziune fiscală a contestat decizia arestării preventive și a cerut să fie cercetat în libertate. În urmă cu puțin timp, un videoclip a fost postat pe pagina de Instagram a milionarului. Prin intermediul clipului postat prin intermediul echipei de avocați a lui Călin Donca s-a urmărit sublinierea de precizări privind situația juridică actuală a milionarului.

În mesaj este specificat faptul că afaceristul beneficiază în continuare de prezumția de nevinovăția, până la elucidarea cazului. 

Citește și: Orianda Donca l-a sunat pe Dorian Popa, după ce soțul ei a fost arestat! Soția milionarului nici nu a stat pe gânduri: „Nu este adevărat ce se întâmplă”

„Precizări privind situația juridică actuală a lui Călin Donca. Pentru corecta informară a publicului în legătură cu situația juridică în care se află Călin Donca facem următoarele precizări: Călin Donca este arestat preventiv într-o cauză penală, aflată

într-o etapă incipientă a urmării penale care presupune strângerea de probe în vederea aflării adevărului și lămuririi cauzei sub toate aspectele. Arestarea preventivă reprezintă doar o măsură preventivă care se poate dispune temporar din rațiuni procedurale, fără a aduce atingere prezumției de nevinovăție de care Călin Donca beneficiază până la soluționarea definitivă a cauzei penale”
, se arată în mesajul postat pe contul personal de Instagram al lui Călin Donca. 

Călin Donca, mesaj pentru fanii săi: „Facem apel la corecta înțelegere” 

În mesaj, reprezentanții lui Călin Donca au mai transmis că fac apel la corecta înțelegere a publicului, deoarece procesul penal nu se poate desfășura în mass-media. De asemenea, afaceristul are încredere în justiție și că i se va dovedi nevinovăția. 

„La acest moment procesual nu se poate stabili nevinovăția lui Călin Dona care înțelege să uzeze de toate componentele dreptului la apărare, fiind primul interesat să contribuie la aflarea

adevărului în cauză. De asemenea, facem apel la corecta înțelegere a faptului că procesul penal nu se poate desfășura în mass-media. Călin Donca are încredere totală în justiție și împreună cu apărătorii săi face toate eforturile pentru a-și dovedi nevinovăția cât mai curând posibil”, se încheie mesajul. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Calin Donca (@calindonca)