Chiar în pragul sărbătorilor de iarnă, Călin Donca a primit o veste foarte bună din partea instanței. După perioada pe care a petrecut-o în spatele gratiilor, acesta s-a întors acasă. Nu scapă însă de brațul legii, pentru că milionarul a fost plasat în arest la domiciliu.

Cu câteva zile în urmă, atunci când a ieșit din închisoare, Călin Donca s-a arătat foarte emoționat de reîntâlnirea cu familia sa.

Cei care îl urmăresc în mediul online au avut și ei parte de o surpriză destul de mare. Majoritatea fanilor săi credeau că milionarul va sta în arest la domiciliu la vila sa de lux din Săcele, însă iată că situația este extrem de diferită.

Se pare că milionarul s-a mutat alături de soție și de cei cinci copii ai săi într-o locuință extrem de mică în comparație cu vila la care râvneau mulți dintre urmăritorii săi din mediul online.

Citește și: Călin Donca vrea în libertate! Între timp, noi acuzații apar la adresa milionarului: „Am făcut plângere pentru înșelăciune”

Apartamentul în care s-a mutat pare neîncăpător pentru familia sa numeroasă și, chiar dacă le-a spus urmăritorilor săi din mediul online despre schimbarea cu pricina, acesta nu a dezvăluit și motivul care stă în spatele schimbării casei.

„Este bucătăria, doi metri și puțin, pe patru metri lungime.

Mai departe, nu avem decât cinci copii. Aici este încăperea principală, în care vom petrece timp împreună. Vom face școală de acasă și toate celelalte. Avem două saltele, pregătite pentru somnul de seară, una lângă alta, care să încăpem șapte persoane, cei prezenți, cinci copii pregătiți mental și moral. Bucuroși că suntem împreună”, a declarat Călin Donca, pe Instagram.

Călin Donca, reuniune emoționantă cu familia după ce a fost plasat în arest la domiciliu

După 3 luni în spatele gratiilor, Călin Donca a fost plasat în arest la domiciliu așa că a putut să se întoarcă la familia sa. Momentul în care copiii l-au văzut a fost unul cu adevărat emoționant, fapt pentru care a fost filmat și postat pe contul de Instagram al milionarului.

Citește și: Apropiații nu mai știu nimic de soția lui Călin Donca! Orianda nu mai răspunde la telefon: „Parcă femeia a intrat în pământ”

„Tu nu ești tati!”, a glumit una dintre fetițe, după ce a văzut cât s-a schimbat Călin Donca în lunile pe care le-a petrecut în arest. Omul de afaceri a pierdut 20 de kilograme și s-a întors acasă cu părul și barba mult mai lungi.