Călin și Orianda Donca duceau o viață de lux, pe care mulți dintre români nu și-o permit, însă erau mereu admirați pentru exemplul unei familii unite. Viața lor s-a schimbat radical după ce Călin Donca a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce a fost acuzat de mai multe ilegalități, printre care se numără constituirea de grup infracțional organizat și evaziune fiscală. Soția milionarului a dispărut o perioadă de pe rețelele de socializare, iar acum s-a aflat de ce. 

Citește și: Ce a apărut pe contul lui Călin Donca, în timp ce se află în arest preventiv! A vrut să le transmită fanilor un mesaj important: „Face toate eforturile pentru a-și dovedi nevinovăția”

Orianda Donca trece prin momente dificile, după ce soțul ei a fost arestat. Soția milionarului a rămas singură alături de cei cinci copii ai lor, fără prea multe resurse financiare.

Deoarece toate conturile au fost blocate, Orianda Donca a fost nevoită să se împrumute la prietenii ei. Aceste detalii au fost făcute publice de avocatul Teodor Cârnaț printr-un mesaj postat pe rețelele de socializare, în care își arată susținerea pentru familia Donca. 

„Am văzut chiar pe viu bunăstarea și armonia acestei familii. Despre acest caz pe larg care s-a intentat, eu sunt de părere că atunci când persoana este privată de libertate trebuia să se țină cont de interesul primar al copilului, cu ce mijloace financiare rămâne copilul

acasă și cum vor fi întreținuți cei cinci copii. 

Chiar dacă Orianda a fost lăsată acasă cu copiii, toate conturile au fost blocate. Ea văd că recurge la ajutorul prietenilor.

Văd că autoritățile, prin ținerea și arestarea lui Călin, au urmărit să-l discrediteze, să-i lipsească, să-l demotiveze, să-l scape de acei urmăritori care aveau încredere în el pe rețelele de socializare.

Eu sunt de părere că autoritățile înainte de a recurge la arest trebuiau să vadă dacă astfel de componente de infracțiune corespund măsurii de arest preventiv sau dacă putea să fie lăsat în arest la domiciliu și ulterior să-și demonstreze vinovăția “, a spus avocatul Teodor Cârnaț, într-un videoclip postat pe Instagram.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Teodor Cârnaț (@teodor.carnat)

Mesajul postat de Orianda Donca, în timp ce soțul ei se află în arest: „Avem încredere” 

După ce s-a scris că Orianda Donca nu poate fi găsită de apropiați, ea a decis să rupă tăcerea de pe rețelele de socializare. Soția milionarului aflat în arest a postat un mesaj prin care le mulțumește celor care i-au fost alături în această perioadă tensionată. Mai mult decât atât, ea a transmis un mesaj subliminal că multe persoane din viața ei și-au dat arama pe față în aceste momente și „a fost momentul să plece”. Orianda Donca este optimistă că lucrurile se vor rezolva și că Universul are un plan pentru ea și familia ei. 

„Provocările ne cresc, ne învață și ne fac mai buni. Prietenii apropiați care ne-au cunoscut inima și cu adevărat familia sunt în continuare alături de noi. Cei care s-au cernut a fost momentul să plece, să facă loc unor energii mai curate care vor urma în viața noastră. Avem încredere că Dumnezeu/ Universul are un plan și tot ce se întâmplă în aceste momente este spre evoluția noastră”, a scris Orianda Donca, pe Instagram. 

Ce a apărut pe contul lui Călin Donca, după ce a fost arestat

Călin Donca este unul dintre cei mai cunoscuți oameni de afaceri din România. El posta des videoclipuri pe rețelele de socializare, iar oamenii îl apreciau atât pentru imperiul pe care a reușit să îl ridice, cât și pentru familia unită pe care o are. Această fantezie a pierit rapid în momentul în care milionarul a fost arestat preventiv pentru evaziune fiscală și înșelăciune. Cei apropiați, inclusiv soția acestuia, încearcă să îi ofere prezumția de vinovăție și să se lupte cu toate acuzațiile care au apărut în ultimele săptămâni la adresa lui. 

„La acest moment procesual nu se poate stabili nevinovăția lui Călin Dona care înțelege să uzeze de toate componentele dreptului la apărare, fiind primul interesat să contribuie la aflarea

adevărului în cauză. De asemenea, facem apel la corecta înțelegere a faptului că procesul penal nu se poate desfășura în mass-media. Călin Donca are încredere totală în justiție și împreună cu apărătorii săi face toate eforturile pentru a-și dovedi nevinovăția cât mai curând posibil”, se arată în mesajul postat pe pagina de Instagram a milionarului.