Călin Donca s-a revăzut pentru prima dată cu cei 5 copii ai săi, după trei luni de zile petrecute după gratii. Momentul emoționant a fost filmat și postat pe rețelele de socializare. Din imagini se poate observa cum cei mici au venit entuziasmați în apartamentul în care milionarul se află acum în arest preventiv. După ce copiii au sunat la interfon, Călin Donca le-a răspuns emoționat și i-a întrebat dacă au venit cu colindul.

Citește și: Cine e alături de soția lui Călin Donca, în timp ce milionarul se află în arest! Orianda a decis să rupă tăcerea: „A fost momentul să plece, să facă loc unor energii mai curate”

La rândul lor, cei 5 copii ai milionarului au fost extrem de emoționați să își revadă tatăl. Atunci când le-a deschis ușa, cei mici au sărit pe tatăl lor, iar pe chipul lor se putea citi doar bucurie.

„Tu nu ești tati!”, a glumit una dintre fetițe, făcând referire la faptul că s-a schimbat de ultima dată când l-a văzut. Gluma a fost apreciată și de Călin Donca, care a izbucnit în hohote de râs atunci când a auzit. Omul de afaceri a ieșit in închisoare cu 20 de kilograme mai puțin, are barbă și părul mult mai lung. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Calin Donca (@calindonca)

Milionarul le-a pregătit și o surpriză celor mici. Chiar dacă s-a aflat după gratii, el a vrut să îi surprindă pe cei mici. Mai ales că este perioada sărbătorilor, Călin Donca și-a așteptat copiii cu masa plină de dulciuri, pe care le-a primit în arest, însă a ales să le împartă cu copiii săi.

„Ia uitați aici! Bunătăți în arest! Le-am primit eu și le-am ținut să le împart cu voi”,

le-a spus Călin Donca copiilor săi. Toată familia a petrecut noaptea împreună, iar a doua zi s-au trezit de dimineață, au făcut exerciții și au pregătit împreună micul dejun. 

Călin Donca a petrecut trei luni în spatele gratiile, după ce a fost acuzat că n-a plătit impozite de 4,3 milioane de lei, că a delapidat 8,3 milioane de lei din firmele controlate și că a păcălit cu 700.000

de euro cumpărătorii unei monede virtuale pe care a creat-o. Aflat acum în arest preventiv, omul de afaceri a mărturisit că este afectat și a fost cea mai grea perioadă din viața lui. 

Cum au reacționat internauții după ce au văzut clipul postat de Călin Donca alături de copiii săi: „Filmatul era irelevant” 

În secțiunea de comentarii, internauții au reacționat imediat după ce au văzut clipul postat de Călin Donca. Mulți dintre ei au mărturisit că au izbucnit în lacrimi și că se bucură să vadă din nou familia împreună, în ciuda tuturor greutăților prin care au trecut. 

„Emoționant! Fiți binecuvântați si ocrotiți de Dumnezeu! Va iubesc dragii mei si ma bucur împreună cu voi! Doamne ajuta! S-a reîntregit familia”, „Bravo. Nu contează de câte ori cazi important e sa te ridici de fiecare dată iar dacă îți tragi energia din familie restul rezolvabile. Bravo încă o dată”, „Mulțumim ca împărtășiți aceste momente care le trăiți cu noi și ne bucurăm foarte mult pentru ca acum familia este completa, sărbători binecuvântate si putere sa treceți si peste aceasta încercare dar încercarea aduce biruința. Fiți binecuvântați”, au scris internauții. 

De asemenea, au existat și persoane care au comentat negativ filmarea. Unii dintre internauți sunt de părere că întreaga scenă a fost „de fațadă”. Dacă momentul a fost atât de special, unele persoane au subliniat faptul că filmatul ar fi trebui să fie irelevant în aceste momente emoționante. 

„Sunt curios cât a durat să iei fiecare cadru în parte, căci mă gândesc că a fost un singur videograf…. dar dacă era atât de așteptată această revedere, filmatul era irelevant”, „Te-ai mutat la apartament? Show show, show pentru pleava idioata. Cumpăra repede niște biletele one-way to Dubai ca aici s-a stricat treaba pentru țepari”,  se mai arat în secțiunea de comentarii.