Cunoscuta artistă Elena Merișoreanu a vorbit despre cel mai mare regret al vieții sale în cadrul emisiunii theXclusive, difuzată pe Kanal D 2. Artista a mărturisit că plecarea de acasă la doar 16 ani a fost un moment de mare tristețe pentru ea.

Care este cel mai mare regret al Elenei Merișoreanu

De la vârsta de patru ani și jumătate mergea direct la școală, neavând grădiniță.

Întotdeauna și-a dorit să fie cântăreață și cânta oriunde avea ocazia. Își amintește cum, atunci când veneau cântăreți celebri și se lua curentul, aceștia cântau afară pe un camion, iar ea lua autografe de la ei și își dorea să devină ca aceștia.

„Cel mai mare regret al meu e că am plecat de acasă la 16 ani, a fost foarte trist. Eu de când eram mică tatăl meu mă lua cu el la muncile câmpului.

El cânta foarte frumos la fluier și eu am învățat să cânt la fluier, acum dacă mă întrebi nu mai știu, atunci învățam așa. De când mă știu eu, de pe 4 ani jumate, grădiniță nu aveam, mergeam direct la școală. Eu întotdeauna mi-am dorit să fiu cântăreață, oriunde intram trebuia sa intru să cânt. Când veneau cântăreți cu nume grele, țin minte că s-a luat curentul și au ieșit afara pe un camion și cântau.
Odată m-a întrebat Ion Cristoreanu ce fac aici și i-am spus că eu vreau să cânt, ca să ajung peste ani să cânt cu ei”,
a spus Elena Merișoreanu, în cadrul emisiunii theXclusive, difuzată pe programul de televiziune Kanal D 2.

Citește și: Elena Merișoreanu, dezvăluiri despre vedete. De ce consideră că unele dintre cele mai cunoscute nume din showbiz-ul românesc nu au noroc în dragoste: „I-a trecut tinerețea și frumusețea începe să pălească”

Elena Merișoreanu crede că dragostea pentru cântec au ajutat-o să depășească toate greutățile. Își amintește că părinții îi aduceau mâncare și că era angajată în cor, deși nu existau posturi de soliști. A cântat în cor alături de Petrică Geambașu, Dida Drăgan și Dumitru Constantin. Fiind tânără, era solicitată să cânte atât muzică ușoară, cât și populară. A locuit în cămin o perioadă, apoi a stat în gazdă și a reușit să își continue studiile.

„Eu cred că tinerețea învinge orice și dragostea asta a mea de cântec m-a făcut să trec peste toate greutățile. Îmi amintesc că veneau ai mei și îmi aduceau mâncare. Eu am fost angajată în cor. Ei nu aveau post de soliști, dar cântam în cor. În cor am cântat alături de Petrică Geambașu, Dida Drăgan, Dumitru Constantin. Pe mine mă băgau și la muzică ușoară și populară, pentru că eram tânăra.

Am stat la cămin cât am stat și apoi am stat în gazdă”, a mai spus Elena Merișoreanu.

Elena Merișoreanu, despre bărbatul cu care s-a căsătorit

Elena Merișoreanu a povestit cum l-a cunoscut pe viitorul ei soț după un turneu din Valea Jiului. Soțul surorii ei se împrietenise cu el și o invita și pe ea la întâlniri. La un spectacol, el a văzut-o și au început să se cunoască, deși în acel moment Elena era într-o relație cu fratele regretatei Ionela Prodan, fără intenții de căsătorie.

După un turneu în Japonia, relația ei cu fratele Ionelei s-a încheiat. Sora ei a sunat-o înainte de un turneu, spunându-i că mama lor era foarte bolnavă, astfel că Elena a venit acasă. Când a ajuns, a văzut-o pe mama ei urcându-se din autobuz, aceasta neavând nicio problemă de sănătate.  

Citește și: Emily Burghelea a fost tunsă pe jumătate de cap, înainte să intre în operație. Vedeta le-a oferit un sfat prețios celor care o urmăresc: „Nimic din jurul meu nu este normal acum”

„El a venit după un turneu din Valea Jiului. Soțul surorii mele s-a împrietenit cu el și mă chema și pe mine. El a venit la spectacol, m-a văzut și l-am cunoscut, era slăbuț, tânăr, frumușel. Eu eram cu altul atunci, eram cu fratele regretatei Ionela Prodan. Vorbeam cu el, nu se punea problema încă de căsătorie. La un moment dat am avut un turneu într-un Japonia și când am venit nu mai vorbeam cu fratele Ionelei. M-a sunat sora mea înainte de un turneu și mi-a spus să vin acasă că mama e tare bolnava. M-am dus acasă, m-am urcat din Petroșani în autobuz și când ajung o văd pe mama că se uite în autobuz. Ei vorbiseră că bărbatul acesta era acolo. Și uite așa, fiind în concediu, s-a legat”, a mai spus artista.