Elena Merișoreanu este una dintre cele mai îndrăgite cântărețe de muzică populară din țara noastră. Artista nu s-a ferit niciodată să spună ce gândește, așa cum este cazul și de această dată, când a vorbit deschis despre motivele pentru care Andreea Raicu și Anamaria Prodan nu au avut noroc în dragoste și în căsnicie.

Artista de muzică populară are foarte mult respect pentru Andreea Raicu, pe care o consideră plină de calități.

Având în vedere toate acestea, solista nu înțelege cum frumoasa vedetă nu și-a găsit până acum jumătatea. Cântăreața pune acest lucru pe seama lipsei de noroc, pentru că nu poate să vadă alte motive care să o împiedice pe Andreea Raicu să își găsească adevărata dragoste.

„De atâtea ori mi-am pus întrebarea: `această femeie foarte frumoasă, deșteaptă și cu toate calitățile pe care le are, nu a avut noroc`, sau poate a dat cu piciorul la noroc, despre asta nu pot să mă pronunț, nu fac parte din anturajul ei, dar păcat

că i-a trecut tinerețea și frumusețea începe să pălească”
, a declarat Elena Merișoreanu pentru Viva.ro.

Elena Merișoreanu, convinsă că Anamaria Prodan nu ar fi divorțat dacă Ionela Prodan ar fi fost în viață: „Niciodată nu s-ar fi despărțit”

Așa cum știe toată lumea, Elena Merișoreanu și Ionela Prodan au fostr prietene foarte bune. În ceea ce o privește pe Anamaria Prodan, solista de muzică populară este convinsă că mariajul celei mai cunoscute impresare din țara noastră și a lui Laurențiu Reghecampf

nu s-ar fi destrămat dacă mama Anamariei ar fi fost încă în viață.

Citește și: Anamaria Prodan, mesaj cu subînțeles! Impresara pare din ce în ce mai fericită alături de noul iubit: „Ceva mai bun”

„Niciodată nu s-ar fi despărțit. O respecta atât de multe pe Ionela, că eu mergeam la toate evenimentele lor de familie restrânse, atât de mult o respecta Reghe pe Ionela.

Nu cred că s-ar fi despărțit, nu ar fi acceptat. Nu știu dacă Ana a avut ea atât de multă avere, mama ei a avut. Nu știu dacă a avut din cântat, că toate cântăm, dar nu suntem bogate. Avem ce ne trebuie, dar nu dăm p-afară. Dar pentru că ea a avut un loc unde s-a făcut un mall și l-a vândut, de acolo a câștigat bani, dar nu s-a îmbogățit din cântat”,
a mărturisit, în exclusivitate, Elena Merișoreanu despre Anamaria Prodan, pentru sursa citată.