Laura Lavric, una dintre cele mai îndrăgite interprete de muzică populară din țara noastră, se confruntă cu o afecțiune care nu îi dă pace de ani întregi. Artista are o problemă la nivelul șoldului, dar și osteoporoză, o boală care afectează oasele și care apare în special la persoanele în vârstă. În prezent vedeta se simte destul de bine, însă a precizat că urmează să ajungă la spital în cursul săptămânii viitoare pentru a afla dacă trebuie să fie operată sau nu la șold.

În ultimii ani, Laura Lavric a început să acorde mai multă atenție alimentației sale, atât pentru a nu crește în greutate, dar și pentru că vrea să aibă cât mai mare grijă de sănătatea ei. Solista consideră că multe boli pot să apară și din cauza alimentației nepotrivite, astfel că își dorește să aibă un regim cât mai variat și mai sănătos. 

„Problema la șold, osteoporoză. Mă simt bine, să vedem, o să merg cred că săptămâna viitoare (n.r. la spital), hotărăște domnul profesor dacă trebuie să mă operez și la celălalt șold sau nu.

Acum orice mâncare îmi place, dar întotdeauna am fost atentă. Să fac porția mai mică în primul rând. Cu colesterolul, cu astea, trebuie să fii atent. Și întotdeauna am fost atentă să nu mă îngraș că nu îmi place.

De aspectul fizic și în primul rând de sănătate. Pentru că știți cum e, toate pleacă, atâtea boli de la ce mănânci”, a mărturisit Laura Lavric, pentru Antena Stars.

Citește și: Elena Merișoreanu, dezvăluiri despre vedete. De ce consideră că unele dintre cele mai cunoscute nume din showbiz-ul românesc nu au noroc în dragoste: „I-a trecut tinerețea și frumusețea începe să pălească”

Nu este prima dată când Laura Lavrig trece printr-o intervenție chirurgicală. Cântăreața de muzică populară a fost operată la șold anul trecut, iar câteva luni mai târziu a trecut din nou printr-o operație.