La respectabila vârstă de 60 de ani, Constantin Enceanu are o carieră de succes, o familie frumoasă și spune că are la fel de multă putere ca la 25 de ani. După decenii întregi de activitate, îndrăgitul interpret de muzică populară este fericit că încă le poate aduce ascultătorilor săi bucuria pe chip, atunci când le cântă. Astfel, artistul simte că munca sa de pe parcursul anilor a avut un scop.

Acum, artistul spune că are o viață împlinită, care i-a oferit chiar mai multe decât ar fi sperat cu ani în urmă. Există doar două lucruri pe care le mai cere de la Divinitate în această perioadă.

„Am văzut cum timpul este dușmanul numărul unu al nostru și cum își lasă amprenta asupra chipului. Eu, sufletește, mă simt ca la 25 ani, am un interior de adolescent.

Dar când mă uit în urmă și văd că munca mea nu a fost în zadar, te uiți la roadele muncii tale și ești mândru de ceea ce ai realizat, nu mai contează absolut nimic.

Te rogi la Dumnezeu să te bucuri de tot ceea ce ai realizat. Eu mă consider un om împlinit, fericit, și așa cum spun într-un cântec, ce să-I mai cer lui Dumnezeu că mi-a dat cât n-am crezut.

Doar atât: sănătate și să mă bucur de ele cât mai mult”, a mărturisit Constantin Enceanu, pentru Star Popular.

Durerea pe care o poartă în suflet Constantin Enceanu. Gândul nu îi dă pace: „Nu m-a urmat nimeni”

La începutul acestei luni, Constantin Enceanu va susține un spectacol important, alături de alte nume cunoscute ale muzicii populare românești.

În cadrul evenimentului, solistul speră că pe scenă va urca și nepotul său, aceasta fiind și una dintre cele mai mari dorințe ale interpretului. Constantin Enceanu regretă că nimeni din familia sa nu i-a călcat pe urme, chiar dacă artistul este un nume foarte important în industria muzicală românească.

„Sper ca Alex să vină pe scenă, pentru că mi-a promis, își dorește să cânte, mi-a zis: lasă-mă să mă fac puțin mai mare, mi-aș dori să ma fac vedetă ca tine! Să știi că am așa un gol imens în

suflet că nu m-a urmat nimeni în carieră, dar am speranțe la ei pentru că atunci când am auzit-o pe Sophia cântând la 3 ani, la botezul lui Alex, eu am rămas mască. Atunci am plâns de bucurie!”, a mai spus Constantin Enceanu