Încă de la începutul anului, Carmen de la Sălciua i-a anunțat pe fanii ei că își dorește cu ardoare să devină mamă. Cântăreața și soțul ei, Marian Corcheș, speră să devină părinți anul acesta și astfel să își întregească familia pe care au întemeiat-o în luna octombrie a anului 2022, atunci când și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu.

Carmen de la Sălciua speră ca Divinitatea să îi dăruiască o fată, însă nu se supără nici dacă o să fie binecuvântată cu un băiat, pentru că tot ce vrea este ca viitorul ei

copil să fie fericit și sănătos.

Carmen de la Sălciua și soțul ei, vizită la medic la început de an: „Am lăsat totul în mâna lui Dumnezeu”

Chiar dacă se simt pregătiți să devină părinți și speră ca acest lucru să se întâmple cât mai repede, Carmen de la Sălciua și soțul ei nu au făcut încă prea multe pregătiri pentru venirea pe lume a unui viitor copil.

Totuși, aceștia au trecut pe la medic, unde au făcut mai multe analize. Specialiștii le-au spus că totul este în regulă și au aflat de ce nu a rămas artista însărcinată până acum.

„Asta este cea mai mare dorință, pe lângă altele. Aceasta este una a sufletului, pe care îmi doresc ca Dumnezeu să mi-o îndeplinească, dacă el consideră că eu merit să fiu mamă. Mie îmi plac mult fetițele, dacă Dumnezeu vrea să îmi dăruiască un băiat, este bine primit și va fi un copil foarte iubit.

Noi suntem pregătiți, îl așteptăm să vină, ce o fi, doar să fie sănătos.

Citește și: Carmen de la Sălciua nici nu vrea să audă de Halloween! Mesajul artistei nu a rămas fără reacții din partea fanilor: „Sper să nu îți fiu și mai antipatică”

Nu am făcut pregătiri speciale, ne-am făcut analize, totul este în regulă, nu am exagerat cu controalele, am lăsat totul în mâna lui Dumnezeu.

Tot ce mi-a spus doctorul a fost că este posibil ca din cauza stresului sau din cauza faptului că mă focusez eu foarte mult pe problema aceasta, ea să nu se îndeplinească. Probabil fiind dorința foarte mare, gândul meu este tot acolo. Mi-a spus doctorul că este bine să îmi mai iau un concediu, să plec cu soțul meu undeva. În acest început de an este puțin mai liber, este momentul potrivit să ne focusăm pe asta”,
a declarat Carmen de la Sălciua,  pentru Spynews.ro.

Secretul din relația artistei cu Marian Corcheș. Ce a învățat Carmen de la Sălciua despre iubire: „Dragostea e mai mult decât se poate descrie în câteva cuvinte”

Îndrăgostită, iubită și fericită, Carmen de la Sălciua trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu soțul ei, Marian Corcheș, alături de care a zis marele „DA” cu 2 ani în urmă.

De când formează un cuplu cu alesul inimii sale, artista a învățat cu adevărat ce înseamnă dragostea și a dezvăluit pe ce se bazează relația cu partenerul ei de viață.

„Eu am învățat că o relație nu e ca alta. Eu am crezut de-a lungul timpului și de-a lungul experiențelor că de fapt e nevoie de iubire, de fidelitate, de încredere și cam atât. Fiecare om are cu totul alte nevoi, asta am învățat. Dragostea e mai mult decât se poate descrie în câteva cuvinte, nu poți să o descrii. Nu pot să spun că ăsta e secretul. Secretul ține și de tine ca om, și de el, cel fel de om îți alegi cu care să îți împarți viața, care îți sunt limitele. Sunt femei care îndură mai mult, altele nu, care își stabilesc niște limite de la bun început și atunci dacă ele sunt încălcate, se produce o despărțire.

Iubirea nu poate fi descrisă, eu așa o văd, în momentul ăsta, în viața mea. După o anumită vârstă, cu siguranță găsești o înțelepciune prin care lucrurile se întâmplă diferit și nu le mai treci doar prin filtrul inimii, gândești puțin și cu capul. E foarte important să ai înțelepciune, să discerni binele de rău și un om bun de unul care nu e bun pentru tine sau pentru copiii tăi. E și o loterie, poți să o numești”, a spus Carmen de la Sălciua, notează romaniatv.net