Cătălin Botezatu avertizează asupra excesului în operațiile estetice, subliniind importanța păstrării unui aspect natural al feței. De asemenea, el promovează ideea că un bărbat adevărat trebuie să fie un sprijin constant pentru partenera sa, oferind protecție și bucurie în viața acesteia.

Cătălin Botezatu a vorbit clar și răspicat despre femeile cu operații estetice

Cătălin Botezatu consideră că femeile greșesc atunci când exagerează cu operațiile estetice.

Designerul este de părere că o mică schimbare poate fi benefică, atâta timp cât nu îți modifici radical chipul prin intervenții.

El crede că multe dintre cele care apelează la aceste artificii nu înțeleg că îmbătrânirea face parte din viață și ajung să devină ridicole.

Citește și: Cătălin Botezatu, reacție acidă față de tinerii care vor să devină designeri. Celebrul creator de modă le-a transmis un mesaj dur: „Nu vor să învețe, nu vor să facă nimic”

„Exagerează pentru că nu-și dau seama că îmbătrânirea face parte din viața noastră. Faptul că fac niște mici intervenții, nu este ceva rău, dar să nu exagereze pentru că devin penibile. Majoritatea sunt penibile”, a spus Cătălin Botezatu, conform cancan.ro.

Cătălin Botezatu, părere fermă despre cum trebuie să fie un bărbat

Designerul este convins că un bărbat se diferențiază prin atitudine și prin modul în care reușește să își facă fericită și protejată partenera.

"Un bărbat trebuie să protejeze femeia, să aibă grijă de ea și să fie un stâlp de sprijin pentru ea, chiar și pentru o femeie alfa. În intimitate și în familie, bărbatul trebuie să-i ofere senzația că este mai puternic.

Citește și: Cătălin Botezatu, sătul de fanele insistente. Designerul a recurs la măsuri disperate: „Le-am dat afară cu poliția”

Să o protejeze constant, să-i ofere divertisment, să o facă veselă și să o determine să aprecieze cunoașterea și călătoriile. Un bărbat rafinat știe să o scoată la restaurante, să o ducă în călătorii și să-i ofere vacanțe de neuitat", a explicat Cătălin Botezatu.

De asemenea, vedeta mai crede că bărbații adevărați care au vârsta sub 35 de ani sunt tot mai greu de găsit în ziua de astăzi.

„Cei sub 35, mulți dintre ei, nu au educație…dacă nu au bacalaureat, dar au multe săli de fitness”, a mai spus designerul.