Vedeta este foarte activă în mediul online, motiv pentru care își ține fanii la curent cu foarte multe dintre aspectele din viața ei. Lucru care s-a întâmplat și de data aceasta, deoarece a postat pe rețelele de socializare o fotografie în care le-a spus fanilor ce are de gând să facă, la recomandarea psihologului.

Ce a decis Emily Burghelea, la puțin timp după accidentul din Mauritius

Fanii i-au fost alături la fiecare pas și i-au transmis doar de mesaje de bine în ultima perioadă. Aceasta a avut nevoie de înțelegere și a petrecut foarte mult timp cu familia ei, care a ajutat-o în recuperare.

După accidentul din Mauritius, blondina a decis să meargă la terapie, iar un sfat pe care i l-a oferit specialistul a fost să plece singură într-o vacanță, în afara țării, deoarece acest lucru va fi unul benefic și o va ajuta.

Citește și: Emily Burghelea a învățat o lecție importantă, după accidentul de mașină pe care l-a suferit în urmă cu puțin timp: „Viața este fragilă, în orice moment poți să o pierzi”

Bineînțeles că Emily Burghelea nu s-a gândit prea mult și a pus sfatul psihologului în aplicare, motiv pentru care în urmă cu puțin timp a postat pe rețelele de socializare o fotografie cu ea din aeroport.

„La recomandarea psihologului plec” Fără Andrei, fără copii...OMG!”, a fost mesajul pe care l-a postat vedeta în mediul online.

Emily Burghelea a învățat o lecție importantă, după accident

Emily Burghelea și-a dorit să le transmită celor de acasă care a fost lecția pe care a învățat-o, după accidentul din Mauritius. Blondina consideră că trebuie să te bucuri de fiecare clipă, deoarece viața este fragilă.

Citește și: Prin ce au trecut Emily Burghelea și soțul ei, în timp ce dormeau la cort cu copiii! Au vrut să strângă tot și să plece: „Am crezut că ne atacă șacalii”

„Lecția pe care am învățat-o a fost cea a răbdării, a faptului că trebuie să mă bucur de fiecare clipă, viața este fragilă, în orice moment poți să o pierzi, nu știi când e momentul în care nu mai ești așa că trebuie să celebrăm fiecare clipă și să ne bucurăm de

simplul fapt că trăim cu recunoștință față de Dumnezeu”, a mărturisit blondina.