Din păcate pentru mulți, Rona Hartner s-a stins din viață în urmă cu opt luni și a lăsat un gol imens în sufletele celor care o iubeau. Artista a decedat la vârsta de 50 de ani, pe data de 23 noiembrie.

A luptat cât a putut ea de mult, dar din păcate, boala a câștigat. Sora ei nu a putut încă să depășească momentul și suferă la fel ca în prima zi.

Pe lângă aceste aspecte, conform spuselor sale, a avut parte de câteva evenimente mai puțin normale, de când sora ei s-a stins din viață.

Ce i s-a întâmplat surorii Ronei Hartner, la aproape 8 luni de la decesul artistei

Rona Hartner a avut o comunitate mare de fani și mulți au apreciat-o și iubit-o pentru talentul de care a dat dovadă, dar și pentru omul care a demonstra că este de-a lungul timpului.

Cu toate că s-a stins din viață în urmă cu opt luni, cei care au iubit-o nu pot trece peste faptul că aceasta nu mai e printre ei. Rinda Hartner, sora artistei, a trecut prin cele mai grele momente și a avut parte de evenimente paranormale.

Citește și: În grija cui va rămâne Rita Sumalya, fiica Ronei Hartner! Instanța din Franța a decis custodia

Unul dintre ele a avut loc chiar de Paște, în Franța, moment în care o doamnă i-a spus să viziteze Notre Dame Du Cap Falcon, spunându-le că acolo cânta o femeie foarte frumoasă, care din păcate nu mai este printre noi și azi.

„De la înmormântarea Ronei, s-au mai întâmplat anumite lucruri bizare, ca semn de la ea. Îmi amintesc că, de Paște, când m-am dus în Franța, ca să o vizitez pe mama, am decis să ies cu un prieten de familie și să ne plimbăm prin locurile unde Rona

obișnuia să facă plajă. Era pustiu pe stradă, nici picior de om, nici păsările nu cântau. Ne-am dus spre stația de autobuz și, ca din pământ, ca din nimic, a apărut o doamnă mai în vârstă care, ne-a întrebat unde mergem. Ne-a recomandat brusc să vizităm Notre Dame Du Cap Falcon, unde există și un loc de rugăciune, o capelă, și unde cerul se împreunează cu marea. Acolo e și un loc de reculegere pentru cei ce au murit departe de casă.
Ne-a zis că, acolo, în capelă, cânta o fată tare frumoasă, care a murit anul trecut. Era vorba chiar despre sora mea, îi știa și numele”,
a declarat Rinda Hartner, conform click.ro.

Rinda Hartner a fost alături de sora ei în ultimele clipe din viață

În urmă cu mai mult timp, Rinda Hartner a vorbit despre faptul că atât ei, cât și mamei sale, le-a fost foarte greu, Nu a fost ușor să își piardă un copil, iar durerea pe care a simțit-o

a fost foarte greu de suportat.

Citește și: FOTO Rona Hartner, condusă pe ultimul drum în rochie albă! Persoana neașteptată care și-a făcut apariția la înmormântare

„Este foarte greu pentru noi, pentru mama mai ales, care nu acceptă că și-a pierdut unul din copii. Eu am avut șansa să-mi petrec ultimele clipe cu ea. Am venit din Canada direct la spital, suferința ei era calmată de medicamente. Eu i-am spus că merg că iau o cafea, să bem împreună, și i-am zis „așteaptă-mă”. M-am întors, am stat de vorbă cu ea și odată am văzut-o că a zâmbit cu zâmbetul ăla frumos al ei și am întrebat-o ce vede de se bucură așa. Și atunci a plecat, cu zâmbetul pe buze”, a dezvăluit Rinda Hartner, în cadrul unei emisiuni TV.