O crimă care a avut loc peste Prut a ajuns să șocheze pe toată lumea! Ana-Maria Guja, o tânără în vârstă de 19 ani, a fost găsită fără suflare după mai bine pe opt zile de căutări. Trupul ei neînsuflețit a fost descoperit într-o pădure, la aproximativ 21 de kilometri de localitatea Chițcanii Vechi, raionul Telenești.Tânăra era gravidă în aproximativ șase luni de zile și urma să devină mamă pentru prima dată.

Citește și: Cum ar fi murit, de fapt, Ana-Maria? Medicii legiști au făcut o descoperire macabră, în cazul gravidei de doar 19 ani

Ana-Maria și-a găsit sfârșitul după ce a intrat în mașina unui bărbate, care a luat-o la ocazie. Acela a fost ultimul moment în care a mai fost văzută în viață. Tânăra de 19 ani a fost dată dispărută pe data de 12 aprilie 2024.

Familia victimei este devastată de această veste și speră ca vinovatul să petreacă ani grei în închisoare.

Mama tinerei de 19 ani a mărturisit cum a decurs ultima conversație cu fiica ei, când nimeni nu ar bănuit ce urmează. Cele două au vorbit cu puțin timp înainte ca Ana-Maria să meargă la meditații, acolo unde o aștepta un băiețel. Ultima oară i-a scris mamei sale chiar înainte să ajungă la meditații, iar de atunci nu a mai răspuns la telefon.

Acela a fost momentul în care toți cei dragi au început să se îngrijoreze.

„A mâncat și a zis că se odihnește. La ora 3 mi-a zis: mă duc la băiețelul acela să fac meditație. De atunci n-am mai vorbit”, a declarat mama Anei, la Life Moldova.

Iubitul Anei-Maria, declarații cutremurătoare despre ultima lor conversație: „Ea s-a supărat”

Ana-Maria și Ion urmau să aibă parte anul acesta de o mare bucure, mai exact venirea pe lume a copilului lor. Chiar în ziua în care a fost dată dispărută, tânăra de 19 ani i-a scris iubitului ei și l-a rugat să vină să o ia acasă. Deoarece nu putea să vină la el, Ion a rugat un prieten să vină să o ia pe iubita lui.

Din păcate, Ana-Maria s-a urcat în mașina greșită, iar atunci când a aflat, iubitul ei a crezut inițial că este o glumă. Tânăra i-a scris iubitului ei că s-a urcat în mașină, iar de atunci nu i-a mai răspuns la telefon.

„Ea s-a supărat, mi-a închis, a zis că se pornește pe jos. Tot vorbind așa cu ea la telefon, a ajuns la semafor. I-am zis să aștepte, dar ea că nu, se duce mai departe.

I-am spus să se oprească la oprire, că trimit o mașină să vină să o ia. A fost de acord. Repede am închis, l-am sunat pe un prieten și l-am rugat să meargă să o ia, să o ducă la cămin. După aceea i-am scris că acum vine și să-mi scrie mesaj când se urcă în mașină.Tot în minutul acela îmi scrie: Bine”, a declarat tinerei de iubitul victimei, pentru Life Moldova.

Bărbatul care este suspect de crima Anei-Maria este chiar cel care a luat-o pe Ana-Maria la ocazie, fiind un fost polițist, în vârstă de 45 de ani. El a fost reținut de oamenii legii pe data de 16 aprilie 2024, iar în aceste momente se află în arest preventiv pentru 30 de zile. Autoritățile încearcă să afle care a fost filmul crimei, chiar dacă bărbatul de 45 de ani nu se arată cooperant. Locul în care gravida de 19 ani a fost descoperită fără viață se află la aproximativ la 21 km distanță de domiciliul suspectului.