Ziua Păcălelilor este prilejul perfect pentru a vă lua prin surprindere prietenii și familia cu glume. Există o mulțime de persoane care apreciază simțul umorului când vine vorba de ziua de 1 aprilie. Ziua Păcălelilor le oferă tuturor oportunitatea de a pune în acțiune mai multe farse, care să îi ia prin surprindere pe cei apropiați. Obiceiul de a face farse își are originile chiar din secolul al XVI, apărând pentru prima oară în Franța, însă acum este celebrată în mai multe țări de pe glob. 

Citește și: Ce nu este bine să faci pe 1 aprilie 2024, de Ziua Păcălelilor?

Există o mulțime de farse care vă pot asigura titlul de cel mai bun comediant din grupul vostru de prieteni sau poate chiar din familie. Cu toate acestea, ai grijă cui ai de gând să-i faci păcăleli! Sunt foarte multe persoane care nu gustă glumele, așa că trebuie să le adaptezi.

Iată mai multe idei de cum să îți păcălești prietenii și familia de Ziua Păcălelilor!

Cum să îți păcălești prietenii de Ziua Păcălelilor?

Dacă aveți acces la rețelele de socializare ale unui prieten, schimbați, arhivați sau postați anumite postări și așteptați până când vor observa.

Umpleți o gogoașă cu maioneză și pregătiți camera de filmat, deoarece o să vă așteptați cu o reacție demnă de imortalizat.

Puteți să faceți o declarație neașteptată pe rețelele sociale, care este total scandaloasă, dar destul de credibilă. Doar să fii pregătit de reacțiile pe care urmează să le primești!

Faceți farsa clasică de Ziua Păcălelilor! Ascunde-te, sari și sperie pe cineva care se așteaptă cel mai puțin.

De Ziua Păcălelilor poți sa bagi în cutia poștală a prietenilor o scrisoare aranjată oficial și ștampilată, prin care să-i anunțați că vor fi deconectați de la rețeaua electrică pentru reparații timp de câteva săptămâni sau luni.

O altă idee clasică de farsă? Bate strategic pe cineva pe spate, lăsând pe spatele lui/ei o notiță lipicioasă.

De 1 aprilie poți să învelești mașina unui prieten cu ziare sau hârtie igienică.

Cumpără o pungă de chipsuri, de preferat una cât mai mare. Toarnă piper măcinat peste chipsuri, încercând să agiți punga în așa fel încât să nu verși conținutul.

Mergi la prieteni, colegii de clasa, de muncă și servește-i.

Farse de 1 aprilie pentru familie. Iată cum să îi păcălești pe cei dragi!

Comandați mâncare la pachet și, când primiți masa, ascundeți orice a comandat celălalt. Apoi, încercați să păstrați o față neutră în timp ce ei presupun că le lipsește mâncarea!

Citește și: Mesaje amuzante de 1 aprilie 2024 pentru Ziua Păcălelilor

Surprinde-ți copiii cu o perucă total neașteptată, dar credibilă, și păcălește-i că ți-ai vopsit părul.

Puneți cerealele și laptele într-un bol și lăsați-o să înghețe peste noapte. Când copiii/frații înfometați vor încerca să caute mâncarea, ei vor avea parte de o surpriză neașteptată.

Cumpără 3 șoareci sau orice alte 3 animale de plus și numerotează-le cu numerele. Ascundeți-le in camera membrului din familie căruia vreți să îi faceți farsa!

În timp ce gătiți cina, cereți-i unei persoane dragi să testeze ce se află pe lingură. Amestecă din timp câteva ingrediente nebune din frigider și pune-le pe lingură, în loc de ceea ce gătești!

Surprindeți-vă copiii în această Ziua Păcălelilor cu puțină pastă de dinți. În loc de pasta albă obișnuită, optează pentru ceva cremos și dulce, cum ar fi cremă de brânză sau glazura de vanilie.

Coase șosetele de mână sau la mașină sau pune-le puțină făină în ele.

Lipește o bucată mică de scotch pe senzorul de la telecomandă, iar persoana care va vrea să dea drumul la televizor va avea parte de o surpriză total neașteptată!

Înainte de micul dejun, lipește ouăle dintr-un cofrag cu lipici.