1 aprilie este considerată cea mai amuzantă zi din întregul an. Numită și Ziua Păcălelilor, acesta este momentul din an în care toată lumea încearcă să le facă mici farse celor dragi, prietenilor și colegilor de muncă sau de școală. Ziua Păcălelilor este celebrată la nivel internațional, iar în 2024 cade într-o luni.

Dacă ai rămas în pană de idei amuzante, găsești mai jos o listă de mesaje hazlii, care le vor aduce zâmbetul pe buze celor care le primesc.

Mesaje de 1 aprilie cu care să îți faci prietenii să râdă

Am auzit la știri că a fost găsit un bărbat la gradina zoologică dezbrăcat, foarte urat, cu spume la gura și imediat m-am gândit să te întreb daca ești bine! Aștept răspuns!

Iubitule, astăzi am descoperit ceva minunat, ceva ce sunt sigură că o sa te bucure și pe tine.

Ești pregătit? Ei bine, am descoperit că sunt gravidă. În luna a doua. Așa că va trebui să ne grăbim cu nunta ca să putem spune că s-a născut la 7 luni. Am vorbit deja de rochie și mă gândeam să nu fie o nuntă mare. Tu ce zici? Te bucuri, nu? Te bucuri că te-am păcalit?

Iubitule, m-a sunat mama. S-a săturat de stat singură și vrea să vină la noi.

Nu stă mult, câteva luni doar. I-am zis că, de ce nu? Să vina. Oricum ție iți place să dormi pe jos. Te sărut. Vorbim mai multe când vii acasă.

Pentru că ești unul dintre prietenii mei buni îți trimit și ție acest mesaj să te anunț că mâine mă mut la casă, în Canada, alături de alte neamuri ale mele. Dacă dorești, săptămâna asta ne putem întâlni pentru a ne lua la revedere.

M-am gândit, iubitule, că nu trebuie să mai trăiești în minciună și să-ți zic cine sunt eu cu adevărat. Te înșel de 3 luni cu cel mai bun prieten al tău, din clipa în care el s-a dat la mine iar eu nu am putut să-l refuz. Îmi cer scuze pentru sentimentele rănite și promit că e ultima păcăleală de 1 aprilie pe care ți-o fac.

Te iubesc, iar asta nu e o păcăleală!

Salut, iubita, îți dau acest mesaj ca să știi că relația noastră se încheie aici. Sunt implicat într-o alta relație cu prietena ta [numele prietenei].

Dragul meu, cumpără în drum spre casă un pui și niște cartofi: m-a sunat mama să-mi spună ca se mută cu noi o vreme!

Dragul meu, astă-seară vreau să îți fac ce îți place ție cel mai mult: salata de boeuf!

Nu știu cum să-ți spun, e ceva destul de important și nu știu cum să încep. Știu că nu te-ai fi așteptat la asta din partea mea, dar s-a întâmplat. M-am îndrăgostit de prietena ta. Nu știu cum a început totul. I-am spus că o iubesc, iar ea mi-a zis, știi ce mi-a zis? Să ma las de făcut glume proaste de 1 aprilie!

Daca cineva astăzi te lauda pentru norocul tău, felul de a fi, stil si atitudine, nu-l baga in seama; cum îndrăznește să te păcălească înainte de 1 aprilie?

Cineva îți simte lipsa, cineva are nevoie de tine, cineva își face griji pentru tine. Ghici cine? Maimuța de la ZOO.

Sursa: ziarulunirea.ro