Luni, 6 noiembrie 2023, a avut loc o tragedie care a tulburat întreaga țară. O femeie de 54 de ani a murit după ce a fost incendiată în scara unui bloc din Sectorul 6 al Capitalei. Din ultimele informații s-a aflat că femeia este Liliana Popa, care era și administratorul blocului în care și-a găsit sfârșitul. Întreaga scenă a crimei a fost surprinsă de camerele de supraveghere.

Citește și: Cine este principalul suspect în cazul femeii incendiate în scara unui bloc din București? Acesta a fost prins de polițiști

Cel care i-a adus sfârșitul ar fi fost chiar nepotul femeii. Din imagini se poate observa cum cei doi au o ceartă, iar la un moment dat acesta o împinge, o lovește și aruncă cu benzină peste ea, după care aprinde o brichetă și fuge. Femeia ar fi depus o plângere la poliție în urmă cu câteva zile, pentru că ar mai fi primit amenințări din partea nepotului său.

Nepotul Lilianei Popa a fost ridicat de către Secției 25 și adus în fața anchetatorilor pentru declarații. Acesta ar fi omorât-o cu bestialitate după ce între ai au existat mai multe certuri din cauza unei moșteniri.

Nepoata Lilianei Popa, mesaj devastator pe rețelele de socializare: „Sufletul meu nu mai este”

După ce vestea că Liliana Popa și-a pierdut viața într-un mod halucinant, nepoata femeii a postat un mesaj dureros pe rețelele de socializare.

Ea a postat o fotografie pe pagina sa de Facebook cu femeia care și-a pierdut viața în această dimineață, alături de un mesaj emoționant. Nepoata Lilianei Popa a mărturisit că nu îi vine să creadă că „sufletul ei” nu mai este în viață. 

Citește și: Cine este Ileana, femeia care a murit strivită de o contabilă din Capitală. Coincidența neașteptată dintre cele două

„Suflețelul meu nu mai este... Mor, mă doare inima. Nu cred că tu nu mai ești”, a scris nepoata femeii incendiate.

Nepoata Lilianei Popa și-a făcut curaj și a vorbit pentru un post de televiziune despre motivele acre ar fi stat în spatele aceste crime. Se pare că nepotul femeii a cautat-o în ultimele două săptămâni cu scopul de a îi cere bani.

Insistențele lui nu se opreau aici, iar el și-ar fi dorit să obțină de la mătușa lui mai multe bunuri, precum o mașină, un apartament sau chiar un loc de muncă, relatează Spynews.ro.