O tragedie a avut loc în dimineața zilei de luni, 6 noiembrie 2023, într-o scară de bloc din Sectorul 6. O femeie a murit după ce a fost stropită cu benzină de către un bărbat, care i-a dat foc. Femeia era și administratorul blocului în care și-a găsit sfârșitul. Întreaga scenă a fost surprinsă de camerele de supraveghere din bloc, iar imaginile sunt greu de privit. Femeia este observată în timp ce poartă o discuție cu bărbatul care i-a dat foc, iar la un moment dat are loc un schimb acid de replici.

Citește și: Cine este Ileana, femeia care a murit strivită de o contabilă din Capitală. Coincidența neașteptată dintre cele două

La fața locului se mai aflau alte două femeie, care au încercat să o ajute pe femeie, însă cel mai probabil au fost amenințate și ele de bărbat. Din imagini se observă cum agresorul aruncă combustibil spre ea. Deși a încercat să fugă, femeia a alunecat și a căzut la pământ, moment în care atacatorul a lovit-o și a lăsat-o inconștientă.

În acel moment, el a turnat restul de combustibil peste ea și i-a dat foc cu ceva ce pare a fi o brichetă. Polițiștii au ajutat la stingerea focului cu extinctoarele din dotare până la sosirea pompierilor, care au lichidat incendiul. La fața locului a ajuns și un echipaj SMURD care a constatat decesul femeii. 

„La data de 06 noiembrie 2023, în jurul orei 08.30, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București – Secția 20 Poliție, a fost sesizată, prin apel 112, cu privire la faptul că în scara unui bloc din

Sectorul 6, o femeie ar fi fost stropită cu benzină și i s-ar fi dat foc. În urma deplasării la fața locului, polițiștii au constatat că cele sesizate se confirmă. Totodată, aceștia au procedat la stingerea focului cu extinctoarele din dotare până la sosirea pompierilor. La fața locului s-au deplasat pompieri, care au lichidat incendiul, dar și un echipaj SMURD care a constatat decesul victimei.

În vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul, cercetările au fost preluate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul București împreună cu Serviciul

Omoruri”, a anunțat Poliția Capitalei.

Cine ar fi fost bărbatul surprins pe camerele de supraveghere? 

Anchetatorii au analizat imaginile surprinse pe camere de supraveghere, fiind dovezile cheie în această tragedie. Primul suspect a fost un bărbat împotrivă căruia victima depusese o petiție la Secția 20, în care reclama faptul că este hărțuită de un vecin.

  El a fost ridicat și condus la audieri, însă, din cercetări a reieșit că nu el este criminalul, au declarat surse judiciare pentru  Gândul.

Polițiștii au reușit să-l prindă pe bărbatul bănuit că ar fi comis, de fapt, această faptă. Este vorba despre nepotul femeii, care a fost prins de polițiștii Secției 25 și a dă declarații în fața anchetatorilor. Acesta ar fi omorât-o cu bestialitate în contextul unui scandal izbucnit în familie pe marginea unei moșteniri, relatează sursa citată mai sus.