Iulia Vîntur și Salman Khan formează unul dintre cele mai discrete cupluri din întreaga lume. Cei doi nu au ascuns de ochii lumii faptul că formează un cuplu, însă sunt cât se poate de reținuți în a oferi mai multe detalii cu privire la viața lor amoroasă. Salman Khan a trecut recent prin mai multe momente tensionate, după ce locuința acestuia din Mumbai a fost ținta unui atac.

Citește și: Cum a fost surprinsă Iulia Vântur, după ce Salman Khan a fost ținta unui atac armat! A venit într-un suflet să își vadă iubitul

Din fericire, celebrul actor de la Bollywood se află în afara oricărui pericol. Iubita acestuia, Iulia Vântur, a fost surprinză la doar o zi în urma atacului, la locuința iubitului ei. Românca a venit să îi fie alături partenerului ei, pe care îl susține necondiționat în fiecare situație sau proiecte.

Salman Khan se pregătește intens pentru lansarea unui serial-documentar despre viața sa, la care a primit mult ajutor din partea Iuliei Vântur. Românca a oferit recent un interviu, unde a vorbit atât despre procesul din partea serialului, cât și despre relația cu celebrul actor.

Iulia Vântur, adevărul din spatele relației cu Salman Khan: „El este scutul meu”

Iulia Vântur a oferit recent un interviu pentru City Times, acolo unde a oferit mai multe detalii atât despre serialul-documentar care urmează să fie lansat, cât și

despre relația pe care o are cu Salman Khan de mai bine de un deceniu. Artista a avut doar cuvinte de laudă la adresa iubitului ei, despre care a spus că este foarte mândră. Românca a recunoscut ceva ce nu a mai făcut public până acum.

Ea a mărturisit că, de multe ori, îi este greu să strălucească lângă el, motiv pentru care pe Salman Khan l-a descris precum „o stea strălucitoare”.

La rândul ei, Iulia Vântur a devenit o artistă cunoscută în India. Are foarte des concerte, iar recent a avut chiar și un turneu în mai multe țări.  

„Salman este precum o stea strălucitoare. El este scutul meu. Sunt mândră de el, dar uneori este o provocare să strălucești și tu, în timp ce ești înconjurată de o aură atât de mare, precum o are el”,

a declarat Iulia Vântur.

Iulia Vântur a mai spus că Salman Khan se dedică în totalitate muncii, lucru pe care toți fanii urmează să îl vadă și în serialul care urmează să fie lansat. „El trăiește pentru munca sa, cufundându-se pe deplin nu numai în propriul rol, ci și în întreaga echipă și întregul proces”, a mai spus românca.