Artistul a solicitat ajutorul poliției și a făcut publice imaginile cu bărbatul care sosise cu o dubă în fața hotelului unde urma să se cazeze.

Cu o zi în urmă, Culiță Sterp a relatat că a avut parte de o surpriză neplăcută, descoperind că fusese jefuit în fața hotelului unde urma să se cazeze, după ce sosise de la o altă reprezentație.

Culiță Sterp, jefuit pe o stradă din Cluj-Napoca

Într-un videoclip publicat pe Instagram, Culiță Sterp a povestit că a rămas fără două bagaje, care au fost furate de un bărbat venit cu o dubă. După ce l-a căutat timp de jumătate de oră și a alertat poliția, artistul l-a găsit și a decis să retragă plângerea.

Citește și: Ce relație are logodnica lui Culiță Sterp cu familia lui: „Eu sunt crescută într-un fel, ei sunt crescuți altfel”

„Cum ni s-au furat două bagaje din Cluj-Napoca, din fața cazării. Am ajuns de la cealaltă cântare de la Suceava, aveam vreo 5-6 bagaje. Nu le puteau lua pe toate în mână. Au lăsat două chiar în fața cazării, doar un minut, până au intrat cu celelalte. A venit un domn, cu o dubă, le-a luat din mers, și a plecat. Am sunat la Poliție, a sunat Vlad.

A venit Poliția acolo, să dați declarații, să nu știu ce. Vlad zice, stați că mă duc eu să îl caut. După o oră jumate l-a căutat și l-a găsit după 20 de minute. Nu l-am mai dat la Poliție, ne-am retras plângere. Îl punem pe story să vadă lumea”, a spus Culiță Sterp, pe Instagram.

Artistul a fost jefuit și în Italia în urmă cu câteva luni

La sfârșitul lunii martie, Culiță Sterp a povestit că mașina formației a fost spartă în ziua în care erau programați să performeze la un eveniment. Atunci, artistul și trupa sa au rămas fără două microfoane și au estimat paguba la aproximativ 5.000 de euro.

Citește și: Culiță Sterp a ajuns la spital imediat după concert! Artistul și-a îngrijorat fanii: „Mai tare s-a agravat”

Hoții au furat și două bagaje, iar Culiță Sterp nu și-a recuperat nici acum lucrurile furate. Se pare că aceste evenimente se țin lanț de artist, iar din păcate pentru el nu poate face nimic pentru a le opri.