De data aceasta, au ales să viziteze două destinații din Asia, Hong Kong și Bali. Actrița a povestit pe rețelele sociale despre călătoria lor și despre un obicei pe care îl respectă de fiecare dată când vizitează o țară nouă.

Dana Rogoz și Radu Dragomir au avut parte de o vacanță minunată alături de micuți

Dana Rogoz și soțul ei, Radu Dragomir, și-au început vacanța exotică în Asia cu o serie de peripeții.

Cei doi au aterizat inițial la Istanbul, de unde urmau să plece spre Hong Kong și apoi spre Bali, cu planul de a călători pe timp de noapte pentru a le permite copiilor să doarmă.

În ciuda acestor obstacole, familia își păstrează optimismul. Lia, fiica lor, a adormit în cărucior, iar Vlad, fiul lor, plin de energie, a explorat aeroportul cu entuziasm.

Citește și: Oana Roman a trecut printr-o situație neplăcută. Vedeta nu a putut dormi o noapte întreagă din această cauză: „De ce oare să faci așa ceva? De ce?”

„Vacanța noastră a început în această seara! Tocmai am aterizat la Istanbul. Următorul zbor este spre Hong Kong. Planul era sa calatorim pe timp de noapte, iar copiii sa doarma buștean. Iar mâine, pe timpul zilei, să putem ieși din aeroport și sa vizitam centrul orașului. Tot în Hong Kong ne-am dat întâlnire si cu Barbu, care a plecat înaintea noastra in Asia. Iar apoi sa zburam din nou peste noapte către Bali.

V-am zapacit deja?:) Pe scurt, planul era unul curajos de la bun început: plecare pe 16 iulie seara, ajunși la destinație pe 18 iulie dimineața, cu doi copii de gât. Doar că tocmai ne-au anunțat că zborul spre Hong Kong are deja o intarziere de 3 ore jumate. Deci, într-un caz fericit, decolam la 5 jumate dimineața. Buuuun, planul se schimbă.. Partea buna e ca Lia doarme deja în căruț (ce noroc avem ca încă mai accepta căruțul în vacante).
Vlad, în schimb, are o energie debordantă și vorbește într-una. Rezistăm:) și sperăm sa ne mai rămână suficient timp pentru a ieși din aeroport în Hong Kong”, a
povestit Dana Rogoz pe Instagram.

Ce obișnuiesc cei doi să facă în momentul în care ajung într-o nouă destinație

Dana Rogoz a povestit pe InstaStory că a ajuns la destinație și a remarcat cât de frumos este aeroportul.

Ea a menționat că temperatura este perfectă, fiind de 24 de grade, și că este foarte devreme dimineața. Au închiriat o mașină fără șofer pentru a fi mai independenți și urmează să meargă la cazare. De asemenea, a spus că de fiecare dată când vizitează o țară nouă, pășesc cu dreptul în aeroport.

Citește și: Ce a mărturisit Anamaria Prodan despre Ronald Gavril. Impresara îi este recunoscătoare bărbatului din viața ei: „Noi trăim fiecare moment frumos”

„Am ajuns și ce aeroport frumos. Temperatura e perfectă, sunt 24 de grade la ora asta. E și foarte de dimineață la ora asta. Am închiriat o mașină, fără șofer fiindcă ne place să fim mai independenți și urmează să mergem la cazare. Noi mereu când venim într-o țară nouă, pășim cu dreptul în aeroport”, a spus Dana Rogoz la InstaStory.