Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai cunoscute vedete din România, iar numele ei este des întâlnit pe primele pagini ale tabloidelor.

Ea a confirmat recent despărțirea de iubitul ei, omul de afaceri cu care s-a iubit mai bine de 3 ani de zile. Cei doi erau de nedespărțit și chiar vorbeau deschis despre planurile lor de viitor. Bianca Drăgușanu a mărturisit de multe ori că ia în considerare să ajungă din nou în fața altarului cu omul de afaceri.

Citește și: Bianca Drăgușanu, investiție importantă! Vedeta și-a cumpărat o locuință în Dubai: „Mă duc să îmi văd apartamentul”

Vedeta de la Kanal D2 a mărturisit că nu vrea să dezvăluie motivele pentru care ea și omul de afaceri s-au despărțit. Bianca Drăgușanu a confirmat despărțirea, după ce fanii începeau să își pună semne de întrebare. Diva apărea tot mai des singură în spațiul public, ceea ce îi făcea pe admiratorii vedetei să se gândească la o posibilă ruptură în relație.

„Da, este adevărat.

Nu simt nevoia să dau declarații”, a declarat Bianca Drăgușanu, pentru Cancan.ro.

Bianca Drăgușanu își încântă în continuare fanii de pe Instagram cu fotografii în ipostaze provocatoare. Chiar dacă trece printr-o despărțire, vedeta este în continuare focusată pe afaceri și să ducă o viață lipsită de griji. După ce a confirmat despărțirea, diva a postat o fotografie pe pagina ei de Instagram, într-un costum de baie, iar descrierea i-a pus pe mulți pe gânduri.

„Eu sunt de neuitat”, a scris vedeta în descrierea fotografiei, semn că vedeta nu se lasă descurajată de despărțire.  

Ce spune fostul iubit al Biancăi Drăgușanu despre despărțire: „O să o respect toată viața” 

Omul de afaceri a transmis și el un mesaj în urma despărțirii. El a avut doar cuvinte de laudă la adresa Biancăi Drăgușanu, despre care a spus că o va respecta mereu și nimeni să nu se aștepte la scandal pe urma acestei separări.

El a mai adăugat că îi urează tot ce este mai bun fostei sale partenere, ceea ce indică că avut o despărțire matură și fără scandaluri. 

„Au fost trei ani frumoși, cu maximă adrenalină în relație, cu multă iubire, cu multă gelozie, cu multe bune și cu rele. Am avut ce învăța de la această relație…rămân cu tot ce a fost bun și frumos… a fost și o lectie de viață pentru mine… O să o respect pe Bianca toată viața și din partea mea să nu vă așteptați la scandal, mizerii, filmulețe sau ceva de genul… eu sunt bărbat. Îi mulțumesc Biancăi pentru tot și îi doresc să fie sănătoasă”, a declarat omul de afaceri, pentru Playtech Știri.

Bianca Drăgușanu a vorbit recent despre nuntă: „Probabil o să fie în altă țară” 

După ce a trecut prin două căsnicii, Bianca Drăgușanu a mărturisit de multe ori că este reticentă cu ideea de a ajunge pentru a treia oară în fața altarului. Cu toate acestea, acest scenariu nu este unul imposibil. Vedeta și-a exprimat dorința de a face nuntă pentru a treia oară, în contextul în care se înțelege atât de bine cu iubitul ei. În urmă cu nici o săptămână, înainte de despărțire, diva mărturisirea că și-ar dori să facă o nuntă în străinătate. 

„Eu nu am spus că nu mi-aș mai dori să mă căsătoresc. Am spus că, dacă m-aș mai căsători o dată, acel bărbat ar trebui să schimbe la superlativ totul în viața mea. Eu îmi doresc să mă căsătoresc, dar, dacă se va întâmpla acest lucru, probabil va fi într-un cu totul alt context. 

Probabil o să fie în altă țară, într-un grup mai restrâns, unde să vină familia…Doar că, momentan, mă întreabă prea mult lumea de chestia asta”, a spus Bianca Drăgușanu, potrivit  Playtech