Florin și Cosmin și-au pierdut viața în urma unui accident tragic! O noapte de petrecere s-a transformat într-o tragedie fără margini pentru mai multe familii din județul Dolj. Doi tineri au murit iar trei au ajuns la spital după ce mașina în care se aflau s-a izbit puternic de un stâlp de electricitate. Băieții se întorceau de la ziua de naștere a unuia dintre ei iar accidentul teribil s-a produs într-o curbă nesemnalizată.

Citește și: Război- Șoferii vs. stâlpii de pe trotuar

Așa arată acum mașina în care se aflau cei cinci prieteni. Șoferul a pierdut controlul volanului într-o curbă iar autoturismul a derapat și s-a izbit de un stâlp. Impactul a fost atât de puternic încât șoferul și unul dintre pasageri au murit pe loc.

Ca prin minune, cei trei tineri de pe bancheta din spate au supraviețuit.

Cei cinci băieți se întorceau noaptea de la ziua de naștere a unuia dintre răniți. Astăzi, băiatul împlinea douăzeci și doi de ani așa că prietenii lui au mers în oraș să-l sărbătorească. Drumul spre casă este nesemnalizat și neluminat noaptea, astfel că o clipă de neatenție a fost suficientă pentru că seara de petrecere să se transforme în tragedie. „E drumul în lucru, de asta nu e semnalizat.
Asta e toată problema, e drumul nemarcat.”

Florin și Cosmin și-au pierdut viața în urma unui accident tragic! În loc să se pregătească de nuntă, rudele îi conduc acum pe cei dragi pe ultimul drum

Șoferul mașinii în vârstă de douăzeci și cinci de ani n-a avut nicio șansă. Florin muncise în Germania câțiva ani iar din banii strânși își cumpărase mașina implicată în accident.

Tânărul plănuia să se căsătorească dar în loc de nuntă rudele se pregătesc acum de înmormântare.

„Copilul meu a avut atâția ani de zile și copilul meu n-a fost niciodată beat. A făcut și chefuri a făcut de toate și copilul meu a fost exemplu pentru toți. A fost patru ani în Germania, departe. N-a putut să stea de dorul nostru”, a spus cu lacrimi în ochi bunica șoferului decedat.

Citește și: Accident teribil la școală. O copilă a murit

Nici pasagerul din dreapta nu a mai putut fi salvat. Cosmin avea douăzeci și cinci de ani și a murit pe loc atunci când mașina s-a izbit de stâlp. Ceilalți trei băieți aflați pe bancheta din spate, printre care și sărbătoritul, au ajuns la spital. Doi dintre răniți erau verișori cu șoferul.

Bunicul celor trei trăiește acum o dramă greu de imaginat. „Dacă aș putea, zilele mele le-aș da lor, dar nu pot”, a spus bunicul celor trei verișori.

O anchetă va stabili acum împrejurările în care s-a produs accidentul. Cert este că șoferul nu băuse când a urcat la volan.