Dinu Maxer a făcut pasul cel mare și a cerut-o în căsătorie pe Magdalena Chihaia, la doar câteva luni de relație. Iată cum a ilustrat artistul momentul magic!

Dinu Maxer a cerut-o de soție pe Magdalena Chihaia

După despărțirea de Deea Maxer, Dinu Maxer și-a găsit fericirea alături de o brunetă cunoscută în showbiz-ul românesc.

Magdalena Chihaia l-a cucerit pe artist cu frumusețea ei deosebită și personalitatea carismatică.

Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de iubire de câteva luni, bazată pe afecțiune, respect și înțelegere.

Citește și: VIDEO Coduri de furtună și caniculă în aceeași zonă, însoțite de avertizări nowcasting

Deși sunt discreți în privința vieții personale, nu ezită să împărtășească momente speciale cu prietenii lor din mediul online. Recent, Dinu Maxer a surprins pe toată lumea cu un anunț în mediul online, arătând că relația cu Magdalena Chihaia evoluează frumos.

Artistul și-a cerut partenera de soție, într-un cadru mirific.

Cum a cerut-o Dinu Maxer pe Magdalena Chihaia de soție

Recent, Dinu Maxer și iubita lui, Magdalena Chihaia, au petrecut momente de neuitat, într-o vacanță romantică în frumoasa Veneția. Cei doi au ales să se relaxeze departe de România, fără ca Magdalena Chihaia să bănuiască vreun moment că Dinu Maxer avea un plan bine pus la punct.

Citește și: Spunem “Da!” celor mai frumoase nunți, începând din 22 iunie, la Kanal D! Noul sezon “Se strigă darul!”, cu Mihai Mitoseru și Grațiela Teohari Duban, va întra în casele românilor în fiecare sâmbătă și duminică, de la 21:00

La scurt timp după sosirea lor în orașul iubirii, Dinu Maxer a organizat o plimbare romantică, cu gondola pentru iubita sa.

Fără să suspecteze nimic, Magdalena Chihaia a rămas fără cuvinte când Dinu Maxer a scos cutia cu inelul de logodnă și a cerut-o în căsătorie. Momentul emoționant a fost savurat și de cei din jur, iar răspunsul Magdalenei Chihaia a fost un entuziast "DA".

„Dinu: Vrei să fim împreună de acum încolo în gondola iubirii pe valurile vieții?

Magda: DA!”, a fost descrierea pe care artistul a folosit-o în dreptul videoclipului.

„Felicitări, dragilor! Să fie într-un ceas bun! Sunt foarte bucuroasă pentru Dinu, merită să fie fericit din nou!”, „Felicitări, bunul Dumnezeu să vă binecuvânteze! 🙏 ”, „Cât de minunați și frumoși sunteți! Să vă dea Dumnezeu fericire, iubire, sănătate și înțelegere! 🥰” sau „Felicitări! Sunteți un cuplu minunat. Semănați foarte bine!”, au fost doar câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online.