Doi părinți din Satu Mare au fost arestați luni pentru 30 de zile, după ce și-ar fi agresat fiul de doi ani în repetate rânduri. Familia locuia în Germania iar abuzurile greu de imaginat au fost filmate. Scenele de groază au ajuns la rudele din România, și în acest fel polițiștii au intrat pe fir.

Cei doi soți au fost săltați de oamenii legii chiar de la graniță

Cei doi soți au fost ridicați de la graniță, când se pregăteau să revină acasă pentru sărbători. Cei doi soți au 29 și 37 de ani. Locuiau de ceva vreme în Germania alături de doi copii, unul de doi ani și celălalt de trei. Cel mai mic dintre ei a trecut prin clipe de groază. Rudele din țară spun că părinții nu l-au dorit și s-au răzbunat în fel și chip pe bietul copil.

Abuzurile s-ar fi petrecut sub ochii fratelui său. Imaginile care nu pot fi descrise au devenit acum o probă vitală în anchetă, după ce au ajuns întâmplător la rudele din România. Părinții se pregăteau să revină la Carei pentru a petrece sărbătorile de iarnă. Polițiștii, sesizați de rude, i-au ridicat de la frontieră. Luni, judecătorii au decis să îi aresteze pentru 30 de zile.

„Aceștia sunt în momentul de față inculpați în dosar.

Ei sunt acuzați de faptul că ar fi exercitat, timp de aproximativ cinci luni, șase luni, acte de agresiune asupra unui minor de doi ani”, spune Robert Meszaroș, Parchetul de pe lângă judecătoria Carei.

Copilul de doi ani trebuie operat după ce medicii au descoperit o leziune gravă. S-a decis că ambii frați trebuie preluați de autorități până la finalizarea anchetei.

Părinții sunt nemulțumiți de decizia de arestare preventivă emisă pe numele lor și au contestat măsura.

În caz de urgență apelați numărul TelVerde: 0800 500 333, destinat victimelor violenței domestice.