Dorian Popa a făcut primele și, după spusele sale, sigurele declarații pe are le va face despre despărțirea de fosta lui iubită. Dorian Popa și Claudia Iosif, cunoscută în mediul online drept Babs, au avut o relație de mai bine de 11 ani de zile. În urmă cu câteva luni de zile, chiar înainte de scandalul cu substanțele interzise la valon al artistului.

Citește și: Cheluțu, între Dorian Popa și Babs. Ce se întâmplă cu patrupedul după ce vedetele au luat-o pe drumuri separate?

Invitat în podcastul lui Radu Țibulcă, „Vin de-o poveste”, celebrul cântăreț a decis să vorbească despre despărțirea de femeia care i-a fost alături mai bine de un deceniu. El a mărturisit că sunt primele și singurele declarații pe care le va face despre acest subiect. Recent, artistul a fost prezent la ziua de naștere a Claudiei Iosif, motiv pentru care fanii au crezut că urmează o împăcare. El a mărturisit că relația lor s-a terminat amiabil, deoarece interesele lor comune nu mai coincid.

Cu toate acestea, ei își doresc să fie fericiți individual și să poată privi în urmă cu zâmbetul pe bune.

„Ar fi penibil să îți spun că lucrurile s-au terminat ca în basme. Nu s-au terminat ca în basme, dar asta nu înseamnă că după ce am realizat că s-au terminat nu putem să ne scuturăm un pic, să ne dăm două palme și să ne spunem, că s-au terminat lucrurile, de ce să continuăm? Anii, de multe ori, trec peste noi și lucrurile nu mai coincid.

Persoanele nu mai au interese comune, se schimbă, poate își doresc alte lucruri în viață. Noi am avut maturitatea necesară să înțelegem că lucrurile nu mai coincid la fel de bine. Eu am încercat să împart cu Babs și sufletul meu, ceea ce am dobândit împreună la sfârșit, chiar și bunătatea mea după ce noi am terminat această relație. Același lucru l-a făcut și ea.

Vreau să cred că odată ce rănile se vor vindeca și mai bine, pentru că ele în continuare sângerează, le-am pus plasturi.

Vom putea să privim în urmă și să zâmbim, pentru că au fost 11 ani frumoși. În care împreună am tras la aceeași căruță. Au fost 11 ani în care ne-am respectat, ceea ce ne obligă să ne respectăm în continuare. Eu stau la numărul 11, ea s-a mutat în căsuța nouă la numărul 11 și au fost 11 ani de relație. Poate, cumva, așa a trebuit să se încheie, la 11 ani”, a
declarat Dorian Popa, podcastul moderat de Radu Țibulcă. 

Dorian Popa, despre motivul pentru care a fost la ziua de naștere a fostei iubite: „Și ea își dorește să fim fericiți”

Dorian Popa a fost prezent la ziua de naștere a Claudiei Iosif, gest care i-a luat prin surprindere pe fanii celor doi. Chiar dacă mulți se așteptau ca între ei să aibă loc o împăcare, celebrul artist a subliniat din nou faptul că relația lor s-a încheia definitiv și vor să privească spre viitor

cu inima împăcată. El se bucură că cei doi pot avea în continuare o relație de prietenie. Mai mult decât atât, ei împart „custodia” lui Cheluțu, cățelul lor, care este ca un copil pentru cei doi. 

„Am fost la ziua ei pentru că m-am simțit bine atunci când am îmbrățișat-o, m-am simțit bine și m-am simțit bine pentru că știam că ne putem îmbrățișa fără să ne mușcăm de carotidă și îmi doresc și sunt sigur că și ea își dorește să fim fericiți și atunci când ne vedem, să ne zâmbim.

E o altă chestie pe care o recomand tuturor celor care își găsesc sfârșitul relației. De ce să te uiți în urmă cu ură și încrâncenare, dacă lucrurile oricum s-au terminat? Zâmbește, că încheierea e acolo. După încheiere, dacă tu nu faci nimic decât să rămâi încărcat cu frustrare, nu te va ajuta cu nimic. Dacă ai pățit un lucru și rămâi supărat o săptămână după nu te ajută cu nimic. Pot să înțeleg să fii supărat o oră, o zi, dar după trebuie să te gândești cum fac să merg mai departe și să fac lucrurile să fie mai bine. Exact același lucru s-a întâmplat și în relația noastră”, a mai declarat Dorian Popa.