Au trecut aproape două luni de când Dorian Popa a fost prins de către oamenii legii în timp ce conducea bolidul său de lux sub influența substanțelor interzise. De atunci, influencerul și-a cerut scuze în mod public pentru decizia greșită pe care a luat-o în acele momente.

Recent, acesta a fost invitat la un podcast unde, alături de ceilalți invitați, a dezbătut mai multe subiecte. La un moment dat, vedeta a mărturisit de ce nu consumă băuturi cu conținut de alcool.

Puțină lume știe, însă această decizie pe care Dorian a luat-o cu mult timp în urmă vine pe fondul alegerilor tatălui său, care și-a părăsit familia când Dorian Popa avea doar 13 ani.

De atunci, vloggerul a fost crescut de către mama sa și chiar dacă acum este mai mereu cu zâmbetul pe buze, acesta nu a uitat niciodată impactul negativ pe care l-au avut alegerile tatăl său asupra sa și a familiei sale.

„Alcool nu beau, din cauza faptului că taică-meu se șprițuia prea tare și m-a deranjat cursul vieții pe care l-a ales în ceea ce-l privea și privea familia noastră”, a declarat Dorian Popa, în cadrul podcastului lui Micutzu.

Luminița Popa a devenit și mamă și tată pentru influencer: „Acesta a fost destinul nostru”

Pe parcursul timpului, atât Dorian cât și mama sa, Luminița Popa, au vorbit despre greutățile cu care s-au confruntat după plecarea tatălui vedetei. Mama solistului a povestit cu ce timp în urmă că, după ce a rămas fără partener de viață, aceasta i-a crescut mai mult singură pe Dorian și pe fratele său, Ciprian.

Mama vedetei a mărturisit însă că a fost ajutată și de bunici, însă ea a devenit cu adevărat și mamă și tată pentru cei doi frați.

Citește și: Babs a confirmat despărțirea de Dorian Popa. Ce a apărut acum pe vechiul cont al brunetei: „Suntem încă împreună. Restul sunt doar speculații”

„N-aş spune că i-am crescut chiar singură, m-au ajutat bunicii. Au fost nişte situaţii în familia noastră. De prin 2006 noi am rămas doar noi trei. Am fost şi mamă şi tată şi mi-a plăcut acest rol.

(…) Acesta a fost destinul nostru.

Tatăl lui ne-a părăsit, am suferit, dar pentru că sunt o luptătoare, marele meu noroc a fost sprijinul lui Dorian şi al lui Ciprian. A fost un moment în care tatăl lui a încercat să îi împartă. El nu a acceptat că eu rămâneam cu copiii”, a mărturisit Luminița Popa, la un moment dat, pentru Replica.