Două femei au intrat cu mașina în ocean după ce au urmat GPS-ul. Femeile se aflau în vacanță și au urmat orbește indicațiile GPS-ului, așa că s-au trezit cu vehiculul direct în întinderea impresionantă de apă.

Două femei au intrat cu mașina în ocean după ce au urmat GPS-ul. Localnicii au privit stupefiați toată scena: „Nu păreau să fie panicate”

Incidentul fără precedent a avut loc în Micul Port de bărci Honokohau din Kailua-Kona, o regiune de pe coasta de vest a insulei Hawaii, notează Insider.

Din senin, două femei au intrat cu mașina în apele oceanului. Acestea au urmat indicațiile sistemului GPS. Acesta nu s-au speriat deloc când au intrat în apă, ba din contră, martorii spun că acestea erau foarte liniștite și chiar s-au mirat în momentul în care mașina în care se aflau a început să se umple cu apă și să se scufunde.

Citește și: Rabla Electrocasnice 2023: Tot ce trebuie să știi despre ediția din acest an

„Stăteam acolo, încercând să mă adăpostesc de ploaie, apoi, următorul lucru pe care îl văd e o maşină care trece pe lângă barca noastră, în port, cu o viteză destul de decentă. Au înaintat atât de încrezătoare, încât nu aveau nicio privire de panică pe faţă.

Ele încă zâmbeau”, a povestit Christie Hutchinson, martor la situație, pentru The Post.

Martorii au sărit în apă, pentru a le ajuta pe cele două femei: „Nu asta trebuia să se întâmple”

În scurt timp, mașina s-a scufundat complet. Femeile erau în continuare confuze și nu înțelegeau ce se petrece. Totuși, pasagera din dreapta și-a desfăcut singură centura și a ieșit pe geam.

În ceea ce o privește însă pe șoferiță, aceasta nu s-a panicat și nici nu a încercat să iasă din vehicul.

„Ne-a luat o secundă să ne dăm seama ce se întâmplă pentru că nu păreau să fie panicate ori să aibă vreun sentiment de teamă ca să coboare din maşină. Sunt sigură că nu asta trebuia să se întâmple”, a povestit femeia pentru Hawaii News Now.

Citește și: Constanția a devenit doamna Munteanu. Concurenta s-a inspirat chiar de la jurat când a realizat ținuta: „Nu aș spune că este un look copiat”

Stupefiați, mai mulți bărbați au sărit în apă, în ajutorul celor două femei. Cele două turiste au ajuns în siguranță la mal, însă nu același lucru se poate spune și despre autoturismul în care acestea s-au aflat, care a fost ulterior scos din apă de echipajele de remorcare.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Christie H (@thehutchess)