Duminica aceasta, de la ora 12:00, Cosmin Cernat, gazda emisiunii “Invitatul de 12”, difuzată simultan la Kanal D2 și Radio Impuls, îl va avea ca invitat, pe Florian Rus, îndrăgitul cântăreț și compozitor român. Florian Rus este apreciat de publicul larg, atât datorită melodiilor sale, devenite hit-uri imediat de la apariție, dar și pentru că a compus melodii pentru artiști renumiți precum AMI, Mira, Andra, Delia, Lidia Buble sau Corina, care s-au clasat în topul celor mai difuzate piese din România.

„Vreau să vă felicit pentru emisiune și pentru acest nou decor!(…)” spune Florian Rus, imediat ce pășește în studioul emisiunii.

Florian Rus, invitatul lui Cosmin Cernat, duminica aceasta, de la ora 12:00, la emisiunea „Invitatul de 12”

Unul dintre subiectele de interes pe care Cosmin Cernat le aduce în atenția publicului este dragostea, mai exact, îl „chestionează” pe Florian Rus despre cum este relația cu partenera de viață, care durează de 17 ani.

„Este inedit! Suntem împreună de 17 ani și căsătoriți de 2 ani.(…) Nu am o rețetă. N-aș putea să ofer sfaturi de dragoste nimănui.(…) În acești 17 ani nu am fost aceeași noi, ne-am schimbat unul pe altul, am fost curioși unul despre celălalt, ne-am așteptat unul pe altul. Primii ani din relația noastră au fost în liceu, și aceia au constituit fundația. Chiar râdeam cu soția mea și spuneam că mi se pare o minune că am rămas împreună atâția ani; pentru că nu se mai <poartă> asta! Ea <repară> mai

mult… eu am fost, dacă vreți, <asistent de reparații> J”, este parte din declarația făcută lui Cosmin Cernat, și publicului, de către Florian Rus, în ceea ce privește longevitatea relației cu partenera lui de viață.

Citește și: “Invitatul de 12”, din 7 mai, în fiecare duminică, de la ora 12:00, simultan la Radio Impuls şi Kanal D2

„Se spune că extremele se atrag.

Suntem foarte diferiți! Ea este mai retrasă, mai introvertită, eu sunt opusul. Ea mă temperează pe mine și îmi place să cred că i-am dat din partea mea mai extrovertită”, mai spune Florian Rus, în cadrul emisiunii „Invitatul de 12”, pe care o veți putea urmări duminică, de la 12:00, la Kanal D2 și la Radio Impuls.

Totodată, artistul a împărtășit publicului și ce planuri are în legătură cu activitatea artistică.

„Am lansat, de curând o piesă care se numește <Până atunci> (…). În paralel, lucrez în studio, sunt non-stop pe treabă. Fac muzică și pentru mine, și pentru alți artiști (…) Și, pentru că întotdeauna sunt întrebat <Ce urmează?>, vă spun că habar nu am ce urmează! Aștept să mă surprindă viața și …intuiția!”, dezvăluie Florian Rus, în platoul emisiunii „Invitatul de 12”, de la Kanal D2 și Radio Impuls.

Citește și: Ilinca Obădescu a făcut anunțul în direct: „Mă căsătoresc!”. Primele detalii despre marele eveniment

Nu ratați, începând de duminică, 7 mai, de la ora 12:00, interviurile relaxate, de weekend, ale unor artiști dintre cei mai apreciaţi, vedete TV, influenceri, personalităţi interesante pentru public, în compania îndrăgitului Cosmin Cernat, emisiune difuzată simultan la Kanal D2 şi Radio Impuls.