Drama prin care trece soția nepalezului mort la Crevedia! A cincea persoană care a pierit zilele trecute în urma exploziei de la Crevedia a fost un bărbat din Nepal, angajat al stației GPL care a distrus mai multe destine.

Cu moartea sa, bilanțul victimelor care și-au pierdut viața în urma exploziilor de la depozitul GPL a ajuns la cinci persoane. Cetățeanul din Nepal a pierit în urma arsurilor pe care le-a suferit.

Drama prin care trece soția nepalezului mort la Crevedia! Femeia a cerut disperată informații despre partenerul ei de viață: „Vă rog să ne spuneți”

Bărbatul din Nepal venise în România pentru a le putea oferi un trai mai bun celor dragi. Bărbatul lucra la stația GPL de la Crevedia în momentul în care s-a produs tragedia. Din acel moment, soția sa spune că nu a mai aflat nimic despre el.

Femeia susține că nu a primit nicio informație despre starea precară în care ajunsese bărbatul, astfel că aceasta s-a îngrijorat foarte tare, temându-se de ce e mai rău.

Potrivit libertatea.ro, femeia aștepta cu sufletul la gură vești despre starea tatălui celor doi copii ai săi, asta în timp ce bărbatul zăcea pe un pat de spital, cu arsuri pe aproximativ 90% din suprafața corpului.

Citește și: Dezastrul de la Crevedia a mai ucis un om. Bărbatul era din Nepal și avea 34 de ani

Femeia spune că abia aștepta ca bărbatul să se facă bine și să revină în sânul familiei, însă acest lucru nu s-a mai întâmplat. Cutremurător este faptul că femeia a aflat de pe o rețea de socializare că omul alături de care și-a întemeiat o familie s-a stins din viață.

Soția nepalezului spune că înainte să afle vestea că cel pe care îl iubea nu a mai putut fi salvat, aceasta a implorat să i se dea detalii despre el.

„Mă simt atât de rău și nu mă pot opri din plâns. Vă rog să ne spuneți cum se simte”, a spus femeia, conform publicației citate.

În urma bărbatului care muncea la stația GPL de la Crevedia, pentru 550 de dolari pe lună, au rămas acum doi copii, în vârstă de 2,

respectiv 5 ani.