Dezastrul de la Crevedia a mai ucis un om. Încă o persoană care a suferit arsuri severe în urma exploziilor de la Crevedia a pierdut lupta cu viața. Astfel, bilanțul morților ajunge la cinci.

Cea mai recentă victimă care s-a stins din viață a decedat în dimineața zilei de marți, 5 septembrie. Acesta a suferit arsuri severe în urma deflagrației de la Crevedia și a fost internat la Spitalul Clinic de Urgență Bagdasar-Arseni.

Dezastrul de la Crevedia a mai ucis un om. Cine este cea de-a cincea victimă

Visul unui nepalez la o viață mai bună s-a sfârșit brusc, în urma exploziei de la stația GPL din Crevedia, care a provocat un adevărat dezastru. Bărbatul care s-a stins în dimineața zilei de marți. Avea 34 de ani și își lăsase țara natală în urmă pentru un trai mai bun.

Nepalezul și-a făcut un credit bancar pentru a ajunge în țara noastră unde ar fi trebuit să se angajeze la o spălătorie auto. Bărbatul nu s-a mai angajat însă acolo, ci a ajuns să lucreze la stația GPL din Crevedia.

Citește și: Martorul cheie de la Crevedia a murit! Bilanțul victimelor a ajuns la 3 morți și 55 de răniți

Rudele bărbatului au mărturisit că nu știau cu exactitate unde avea să lucreze bărbatul în România și cu atât mai mult, nu se așteptau vreodată ca locul de muncă să fie cel care, în final, să îi aducă moartea.

În urma exploziei, nepalezul a suferit arsuri mari și s-a ales cu răni grave. Ultimele zile din viață și le-a petrecut la Spitalul de Urgență Bagdasar-Arseni din Capitală, unde a fost constant monitorizat de medici și de personalul unității medicale.

Citește și: S-a efectuat autopsia soților morți în Crevedia! Fiul lor a făcut dezvăluiri înfiorătoare despre modul cum i-au murit părinții: „Trăiești cu soția ta peste 30 de ani și să o vezi arsă”

Decesul celei de-a cincea victime vine la doar o zi după ce un alt bărbat a pierit din cauza arsurilor pe care le-a suferit.

Acesta avea aproximativ 95% din suprafața corpului arsă și, în ciuda eforturilor medicilor, nu a mai putut fi salvat.