O dragoste trăită intens, dar încheiată cu o despărțire, i-a provocat un șoc unei bucureștence. Femeia a fost atacată cu sălbăticie de fost iubit, în plină stradă. Bărbatul, mai tânăr cu 14 ani decât ea, nu a înțeles că totul se terminase între ei și a insistat să reia relația. O urmărea de mai mult timp, iar când a găsit ocazia s-a dezlănțuit asupra mașinii în care femeia se refugiase.

Imaginile agresiunii, surprinse pe camerele de supraveghere, au fost filmate pe o stradă din Sectorul 5 al Capitalei. Femeia, în vârstă de 50 de ani, se îndrepta spre locul unde își parcase mașina când, din spatele autoturismului, a apărut fostul concubin, un bărbat mai tânăr cu 14 ani.

„M-a așteptat și mi-a distrus mașina. N-a apucat să dea în mine pentru că m-am blocat în mașină.

L-am blocat peste tot și asta l-a înfuriat foarte tare. Știa unde lucrez și m-a așteptat aici”
, a povestit femeia.

„Fostul ei concubin a apărut de după mașină. Speriată, aceasta s-a baricadat în autoturism, însă bărbatul a început să devină agresiv. A dat cu pumnii și picioarele, ba chiar s-a urcat pe capota mașinii”, a transmis reporterul Kanal D.  

Până la venirea polițiștilor, în apărarea femeii a sărit un bărbat care locuiește în zonă

Un vecin, care a văzut scena șocantă, i-a sărit în ajutor până când femeia a reușit să sune la poliție. Doar norocul a făcut să nu se întâmple o adevărată tragedie. Cei doi au avut o relație timp de doi ani, care s-a încheiat pentru că individul bea prea mult și devenise violent.

„Și ăsta a fost un motiv pentru care n-am mai vrut să reiau relația cu el(n.red. abuzul de alcool). Când ne-am despărțit a mai avut un episod violent. A fost o relație, după aceea am stabilit să rămânem amici. El cred că am înțeles altceva”, a mai spus victima.

Luna aceasta a reînceput să o caute. O tot agasa cu mesaje și apeluri: „În ultimele zile, da(n.red.

se simțea în pericol), pentru că venea și acasă, bătea în ușă să-i deschid.(...) Zicea că atunci când vorbește cu mine se liniștește, se calmează și că e gelos, că dacă nu mă aude se enervează.” Acum două zile și-a ieșit cu totul din fire.

„În timp ce bănuitul încerca să spargă geamurile laterale, i-ar fi adresat femeii injurii și amenințări cu acte cu violență.

Întrucât s-a constatat existența unui risc iminent, față de bărbat a fost emis un ordin de protecție provizoriu, pe o perioadă de 5 zile”, a declarat Crina Eșanu, purtător de cuvânt Poliția Capitalei.  

Bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile și este cercetat acum pentru amenințare, hărțuire dar și pentru distrugerea mașinii. În caz de urgență apelați numărul TelVerde: 0800 500 333, destinat victimelor violenței domestice.