Un grav incident a avut loc la cel mai mare complex termal de lângă Capitală. O copilă de doar zece ani s-a rănit într-unul dintre tobogane și a avut nevoie de îngrijiri medicale. Părinții fetei acuză însă că au fost tratați cu superioritate de angajații parcului, care nu au dorit să sune la ambulanță. În cele din urmă, tatăl a apelat 112, iar fata a fost dusă la spital, unde a avut nevoie de o intervenție chirurgicală.

Secvențele au fost filmate în camera de gardă a spitalului, acolo unde părinții împreună cu fiica lor au ajuns de urgență. Toți au mers să petreacă la cel mai mare complex de ape termale din sud-estul Europei.

Citește și: Fetiță de 8 ani, spulberată pe trecere de un pompier. Familia victimei este revoltată: „Nu-l interesa”

Nimeni nu s-a gândit că o după-amiază liniștită se va transforma într-un coșmar.

Atunci când se juca pe un tobogan, copila s-a lovit cu bărbia de una dintre margini și a început să sângereze abundent. S-a speriat și a făcut un atac de panică. Părinții copilei povestesc că au mers de urgență la cabinetul medical al parcului, însă acolo s-au lovit de atitudinea de superioritate a angajaților care au considerat că nu este o urgență. În cabinet nu era prezent niciun medic, ci doar un asistent.

„Dânșii nu au vrut să facă absolut nimic mai mult decât atât, nici măcar nu au vrut să sune la ambulanță. Efectiv nu au vrut să sune, au spus că nu este de 112. Un domn care s-a prezentat a fi asistent medical efectiv nici măcar nu a clipit. A fost așa de o indiferență totală”, a declarat tatăl fetei.

Familia cere explicații din partea conducerii! Ce acuzații le aduc 

Angajații ar fi fost mai ocupați să se spele pe mâinii de incident. Ar fi profitat de faptul că mama copilei era speriată și ar fi pus o să semneze un formular medical. Tatăl a reușit să își recupereze telefonul din vestiar și a sunat chiar el la urgențe. Fata a fost transportată la spital, iar acolo a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Citește și: Două familii s-au luat la bătaie, după o dispută a copiilor! Polițiștii au deschis dosar penal: „Ne-au luat la pietre”

„A venit SMURD-ul, ne a luat SMURD-ul, ne-a transportat la spital, unde fetița a suferit o intervenție chirurgicală”, a mai spus tatăl fetei.

Copila s-a ales cu mai multe copci, iar acum este în afara oricărui pericol.

Familia este însă nemulțumită de felul în care au fost tratați și vor explicații de la conducerea parcului.

„După acordarea măsurilor de prim ajutor de către personalul specializat, aceștia au recomandat familiei să meargă la spital pentru îngrijiri medicale suplimentare. Părinții au declarat inițial că se vor deplasa cu autoturismul propriu. După circa zece minute, tatăl s-a întors la cabinet solicitând personalului să cheme ambulanța, întrucât s-au răzgândit și preferă să aștepte sosirea echipajelor ambulanței în schimbul deplasării cu mașina personală. În acest moment analizăm în detaliu cele întâmplate și vom reveni cu detalii suplimentare, dacă va fi cazul”, se arată în reacția transmisă de reprezentanții complexului termal.