Fiica lui Adrian Kreiner a făcut primele declarații după noaptea fatidică, în care și-a văzut tatăl bătut și torturat. Tânăra le-a povestit anchetatorilor pas cu pas filmul atacului, iar mărturiile sunt cutremurătoare.

La 15 zile de la jaful mafiot, liderul grupării de infractori care ar fi pus totul la cale este încă de negăsit.

„M-a împins cu picioarele, m-a amenințat cu arma la tâmplă, a început să mă lovească”,

sunt doar câteva frânturi din clipele de groază trăite de fiica lui Adrian Kreiner.

Fiica omului de afaceri a povestit prin ce a trecut în noaptea în care tatăl ei a fost atacat: „M-a întrebat agresiv unde sunt banii” 

Tânăra a dat nas în nas cu cei trei atacatori după ce a coborât la parter, alertată de zgomote. Când i-a văzut s-a întors în cameră, s-a înarmat cu un briceag și s-a încuiat.

Doi dintre indivizi au intrat însă peste ea și au atacat-o.

„M-au lovit peste mână și astfel mi-au căzut telefonul și briceagul. Bărbatul mai înalt stătea în partea stângă a dressing-ului și nu spunea nimic, însă cel mai mic de statură, care avea ochii căprui spre verde s-a apropiat de mine, m-a întrebat agresiv, pe limba engleză, unde sunt banii”, a spus fiica omului de afaceri.

Au urmat apoi alte scene de groază în care tânăra de 23 de ani a fost bătută și amenințată ca să spună unde ținea afaceristul banii. Aproximativ 30 de minute a durat calvarul.

„Când i-am spus că nu știu m-a împins cu picioarele și a început să mă lovească. M-a ridicat de la pământ, m-a amenințat cu arma la tâmplă”, a mai povestit aceasta.

După ce le-a dat tot ce avea în portofel, adică 40 de euro și 100 de lei, fata a fost din nou amenințată. Între timp, unul dintre atacatori a văzut în dressing ceasurile de valoare, pe care le-a băgat într-o geantă și apoi au fugit. Înainte i-au spus tinerei că îl vor ucide pe tatăl său.

„Agresarea și moartea victimei are legătură cu faptul că victima a fost găsită în sufragerie și nu în dormitor, după cum preconizau infractorii.

Pe timpul săvârșirii faptei, autorii faptei se încarcă cu foarte multă adrenalină și cu foarte mult stres, stres care este eliberat la contactul cu victima, eliberat sub formă de violență excesivă”, a explicat Crișan Lăzureanu, expert criminalist.

Cele 16 ceasuri furate, în valoare de 200 de mii de euro, nu se știe nici acum unde sunt. Cert este însă că, după ce au ajuns acasă la Ilie Sitariu, complicele din Timiș, suspecții au căutat informații despre ele pe internet ca să le evalueze, apoi ar fi apelat

la cineva ca să le vândă.

Nu este încă sigur cine este acea persoană, însă se bănuiește că ar fi vorba de patronul la care lucrează iubita lui Zuleam Costinel, căutat și la această oră. Ceilalți doi sunt în custodia autorităților britanice și așteaptă decizia de extrădare.