Fiica renumitei vrăjitoare Mama Omida, a făcut dezvăluiri surprinzătoare despre legăturile mamei sale cu familia Ceaușescu și despre influența pe care aceasta o avea în timpul regimului comunist.

Fiica Mamei Omida, Rodica Gheorghe, despre Elena Ceaușescu

Rodica Gheorghe a povestit cum Elena Ceaușescu nu venea niciodată personal la Mama Omida, ci trimitea pe cineva pentru a o aduce pe mama sa.

Relația dintre cele două femei a început prin intermediul cântăreței Doina Badea, care a apelat la ajutorul Mamei Omida pentru a-și rezolva diverse probleme personale.

Citește și: Maria Constantin a spus adevărul despre relația pe care a avut-o cu Marcel Toader: „Eu eram singură sursă de venit în casa noastră”

„Elena Ceaușescu nu venea niciodată, trimitea pe cineva și o lua pe mama.

Elena Ceaușescu a ajuns la mama prin intermediul Doinei Badea, pentru că Doina Badea a avut foarte multe probleme pe care mama i le-a rezolvat. Avea o problemă legată de Nicu Ceaușescu, deoarece el se îndrăgostise foarte tare de Geanina Matei și nu voia pe nimeni, decât pe ea, iar ea era foarte contra, pentru că nu permitea ca băiatul să se căsătorească cu o cântăreață cum era Geanina Matei.
De atunci, mama a rămas vrăjitoarea lor.”,
a spus Gheorghe Rodica, în cadrul emisiunii.

Rodica Gheorghe consideră că este o vrăjitoare simplă

Rodica Gheorghe a subliniat că Mama Omida era recunoscută ca fiind cea mai autentică și cunoscută vrăjitoare în timpul comunismului în România. Ea simte cu toată ființa că este o vrăjitoare și se bucură de acest privilegiu în fiecare zi.

Citește și: Tavi Clonda a vorbit despre povestea lui și a Gabrielei Cristea la „În Oglindă”. Cei doi au avut un început ca în filme: „În fiecare zi îi cântam câte un refren”

„Sunt o vrăjitoare simplă, o vrăjitoare autentică, o vrăjitoare venită cu moștenire de vrăjitoare din moși strămoși. Una dintre cele mai adevărate, nu puternice, nu spun puternice, deoarece lumea știe.

Când spui Mama Omida de gândești la vrăjitorie, deoarece aceasta începe cu ea. Daca sunt fiica ei, lumea știe că mama mea a fost cea mai autentică și cea mai cunoscută vrăjitoare. Singura vrăjitoare cunoscută pe timpul comunismului în România”, a spus fiica Mamei Omida, Rodica.