Rona Harner a murit pe 23 noiembrie 2023, în Franța, după o luptă grea cu boala. Anul acesta, cancerul artistei a recidivat și a fost diagnosticată cu cancer la plămâni în stadiul patru. Din păcate, starea ei s-a înrăutățit și s-a stins din viață în urmă cu o săptămână. Cea care a dat vestea tragică a fost chiar sora cântăreței, Rinda.

Citește și: De ce și-a retras Rona Hartner fiica de la școală, înainte să moară! Gestul premonitoriu făcut de artistă: „Am simțit o suferință”

Pe data de 30 noiembrie a avut loc slujba de priveghi, în jurul orei 15:00, iar Fanfara 10 Prăjini i-a cântat artistei la căpătâi. În dimineața zilei de 1 Decembrie, familia și apropiații s-au strâns la capela din Cimitirul Bellu Catolic pentru a își lua rămas bun de la Rona Hartner. Ea va fi condusă pe ultimul drum într-o rochie albă, simplă, cu o coroniță de flori naturale pe cap, așa cum celebra actriță iubea să poarte în tinerețe și nu numai.

Capela a fost înconjurată de flori și coroane care mai de care mai frumoase, aduse ca ultim omagiu pentru Rona Hartner, o artistă plină de viață. 

Deși mulți se așteptau să nu își facă apariția la înmormântare, Rocco Sedano, primul soț al Ronei Hartner și tatăl fetiței sale, se află printre cei care au venit să își ia rămas bun de la celebra actriță, potrivit Cancan. După moartea actriței, argentinianul a reluat legătura cu fiica lui, căruia i-a transmis că vrea să îi fie alături în aceste momente dificile. 

Rona Hartner, înmormântată în Cimitirul Bellu Catolic 

Trupul neînsuflețit al Ronei Hartner a ajuns în România miercuri, iar cei care au vrut să își ia rămas bun au venit la capela de la cimitirul Bellu. Sicriul Ronei Hartner a fost acoperit de poze ale Ronei, dar și de flori, precum trandafiri, crini și crizanteme. Cei dragi au pus la căpătâiul regretatei artiste o fotografie în care Rona Hartner apare cu un zâmbet larg, așa cum i-a obișnuit pe toți cei care au cunoscut-o, dar

și îmbrăcată într-un costum popular.

Înmormântarea Ronei Hartner are loc vineri, pe data de 1 decembrie 2023, chiar de Ziua Națională a României, la ora 12:00. Ea va fi îngropată la Cimitirul Belu din București, fiind dorința pe care și-a exprimat-o încă de când se afla în viață. Artista și-a cumpărat loc de veci imediat după ce problemele sale grave de sănătate au reapărut.