Noul an a început și a adus forțe proaspete pentru toată lumea. Ianuarie este luna în care toată lumea își face planuri, dorințe și liste de obiective pentru noul an. Rămâne însă o întrebare: ce planuri au astrele în această perioadă pentru noi?

Horoscop ianuarie 2024: Berbec

Pentru berbeci determinarea este cuvântul de ordine în luna ianuarie a noului an. Acești nativi vor cu adevărat să muncească și să aibă rezultate notabile în special din punct de vedere profesional.

Chiar dacă sunt cu ochii pe ascensiunea în carieră, Berbecii nu trebuie să uite de partea spirituală și de creativitate, elemente de care se simt mult mai apropiați în acest an. Prin meditație, acești nativi pot să descopere calea corectă pentru următoarele luni, dar și cele mai bune soluții pentru a trece peste clipele dificile.

Horoscop ianuarie 2024: Taur

Taurii vor să exploreze la început de an. Acești nativi vor să cunoască din ce în ce mai multe lucruri și persoane noi, vor să descopere experiențe și chiar practici spirituale. Luna ianuarie le oferă acestor nativi șansa de a se bucura din plin de o doză de energie care le-a lipsit pe finalul anului trecut.

Energia îi poate ajuta pe Tauri să abordeze anumite lucruri pe care își doreau să le facă de ceva timp, dar și să se distanțeze de greșelile trecutului.

Horoscop ianuarie 2024: Gemeni

Gemenii își găsesc echilibrul pierdut. Acești nativi se simt revigorați de trecerea în noul an și vor putea gestiona mai bine problemele din relații și de la locul de muncă începând cu a doua jumătate a lunii ianuarie.

Citește și: Horoscop 2024: Viața acestor zodii se schimbă complet începând cu anul viitor

Gemenii, cel puțin o parte dintre aceștia, pot să fie mai apropiați de spiritualitate, de religie și de tot ce înseamnă lumea ezoterică. În același timp, acești nativi pot trece prin schimbări importante în ceea ce privește iubirea și defectele emoționante.

Horoscop ianuarie 2024: Rac

Racii ar trebui să se concentreze pe dragoste și conexiunea pe care o au cu o persoană foarte dragă, de care poate au avut tendința de a se îndepărta spre finalul anului 2023.

Pentru raci urmează o perioadă plină de emoții.

Urmează și o perioadă de transformare. În timp ce unii dintre acești nativi ar putea să se gândească mai mult la carieră și la viața profesională, pentru alții familia devine mai importantă ca oricând și vor ca toată atenția lor să fie îndreptată în această direcție.

Horoscop ianuarie 2024: Leu

Leii au parte de un an agitat, plin de surprize și plin de evenimente, astfel că și luna ianuarie este pe măsură.

Chiar dacă vor avea tendința de a fi organizați, metodici și de a-și duce sarcinile la bun sfârșit, există momente în care tensiunea și stresul își pot spune cuvântul.

Leii se apropie mai mult de prieteni pe parcursul acestui an și în general de acele persoane care le împărtășesc din plin energia și pofta de viață. Fiind sociabili, acești nativi vor avea prilejul de a lua mai multe decizii pe parcursul lui 2024.

Horoscop ianuarie 2024: Fecioară

După nenumărate vizite de la rude și prieteni, Fecioarele își doresc mai mult ca niciodată să își ordoneze și reorganizeze casa și, de ce nu, să facă o adevărată curățenie de primăvară în mijlocul sezonului rece.

Fecioarele simt o schimbare pe plan intern și vor avea parte de anumite schimbări cu adevărat dramatice în ceea ce privește obiceiurile lor.

Horoscop ianuarie 2024: Balanță

Tot ce își doresc de la prima lună a anului 2024 este liniștea, însă nu toate Balanțele vor avea parte de aceasta. În timp ce unii nativi se pot relaxa, alți încep o perioadă extrem de aglomerată la locul de muncă și în unele cazuri ar putea fi nevoiți să recupereze anumite sarcini pe care le-au tot amânat pe parcursul anului trecut.

Unii nativi vor să se mute, iar 2024 le oferă această șansă. De asemenea, multe Balanțe au șansa de a începe o nouă relație în această iarnă.

Horoscop ianuarie 2024: Scorpion

Scorpionii sunt încurajați să iasă din carapace și să atragă atenția asupra lor, pentru că doar așa pot atinge succesul și respectul pe care și le doresc deja de ceva timp.

Scorpionii rămân cu picioarele pe pământ la începutul acestui an și acordă atenție ideilor noi care le vin în minte în această perioadă a noilor începuturi.

Horoscop ianuarie 2024: Săgetător

Săgetătorii pot să se simtă puțin blocați în aceste zile, în special pentru că astrele îi vor face pe acești nativi să își pună puțin pe pauză viața agitată și să se gândească la ce vor să obțină cu adevărat în viitor.

Este important de precizat faptul că din a doua jumătate a lunii ianuarie începe o perioadă plină de neprevăzut pentru Săgetători.

Horoscop ianuarie 2024: Capricorn

Pentru Capricorni 2024 începe cu o perioadă de ezitare, cu clipe în care acești nativi simt nevoia să improvizeze, pentru că nu s-au refăcut încă după toate petrecerile de anul nou.

Chiar dacă începutul de an este unul solicitant, acești nativi nu trebuie să uite care sunt cu adevărat scopurile lor și trebuie să se gândească cum le pot transforma în realitate.

Horoscop ianuarie 2024: Vărsător

Vărsătorii vor să fie lăsați în pace și să petreacă mai mult timp singură în prima lună a anului. Acești nativi se confruntă însă și cu nevoia de a comunica, dorință pe care ar putea să o concretizeze la locul de muncă.

Horoscop ianuarie 2024: Pești

Peștii vor să aibă parte de respect și de își doresc să facă mai multe fapte bune, să își exploreze latura umanitară pe care o dețin.

Totuși, acești nativi trebuie să fie foarte atenți pentru că este foarte ușor să își asume prea multe sarcini și astfel să se solicite extrem de tare.