Moartea lui Marius Țepeligă a lăsat un gol imens în inima tuturor celor care l-au cunoscut și care l-au iubit pe regretatul artist. Andreea Neagoe, partenera de viață a lăutarului, nu poate sub nicio formă să treacă peste durerea imensă provocată de moartea fulgerătoare a celui alături de care spera că o să îmbătrânească.

Chiar dacă au trecut săptămâni întregi de la decesul lăutarului, Andreea Neagoe este în continuare îngenuncheată de durere și se află într-o continuă suferință.

Cu câteva ore în urmă, soția lui Marius Țepeligă a vizitat locul de veci al artistului, singurul loc unde mai simte puțină alinare și unde îl simte aproape pe cel pe care l-a iubit atât de mult.

Femeia a postat pe rețelele de socializare mai multe imagini de la mormântul soțului ei, care este acoperit de zeci de coroane de flori viu colorate, aduse de cei care cinstesc amintirea lăutarului.

Alături de munții de coroane se află și două fotografii cu artistul. În una dintre acestea, Marius Țepeligă este înfățișat alături de un acordeon, în timp ce făcea ceea ce îi aducea cu adevărat plăcere: cânta și îi încânta pe oameni.

Alături de imaginile emoționante, Andreea Neagoe a postat și un mesaj plin de durere, adresat soțului ei.

„Frumosul meu, fără tine mă sufoc”,

a scris Andreea Neagoe, pe contul personal de TikTok. 

Marius Țepeligă s-a stins din viață după ce s-a luptat cu o afecțiune. Artistul a fost internat încă de la începutul anului 2024, atunci când a trecut printr-o intervenție chirurgicală. Potrivit informațiilor care au apărut în presă, Marius Țepeligă s-ar fi confruntat cu o formă gravă de cancer.

Din nefericire, Marius Țepeligă s-a stins ulterior din viață.

În urma lui au rămas doi copii și Andreea Neagoe, soția acestuia. Durerea este cu atât mai mare având în vedere că cei doi și-au unit destinele în urmă cu doar un an, în 2023, atunci când și-au botezat și fiica.