Marius Țepeligă, un lăutar cunoscut din România, s-a stins din viață după o luptă dificilă cu boala. Artistul a fost internat încă de la începutul anului 2024, moment în care a trecut și printr-o operație din care spera să decurgă cu succes. Deși operația a fost un succes, bărbatul încă se ruga să treacă cu bine și să se vindece. El luase o pauză de la concerte în ultima perioadă, deoarece voia să se axeze pe problemele de sănătate cu care se confrunta.

Citește și: Durere în familia Vlăduței Lupău! O persoană foarte dragă cântăreței a murit din senin: „Veștile rele vin ca un fulger”

Deși nu a fost confirmată informația, membrii ai familiei lui Marius Țepeligă au transmis că lăutarul s-ar fi confruntat cu o formă gravă de cancer. Mulți oameni au donat sânge în luna ianuarie pentru artist, printre care se numără și bunul său prieten, Costel Biju.

În urmă cu trei luni, celebrul manelist își ruga urmăritorii de pe Instagram să doneze sânge pentru prietenul și colegul său.

„Prieteni dragi, m-am interesat pentru donarea de sânge a colegului și totodată prietenul nostru, Marius Tepeliga. Toate centrele sunt închise, însă am primit informația că la Floreasca este singurul spital care poate primi sânge pentru Marius. Ne vedem cu toții la prima oră, începând cu ora 06.00”

, este mesajul transmis de Costel Biju, pe Instagram.

Costel Biju este acum în doliu, după vestea că Marius Țepeligă s-a stins din viață. Lăutarul era căsătorit Andreea Neagoe și au împreună doi copii. Cei doi au organizat nunta în anul 2023, atunci când au făcut și botezul fiicei lor.

Marius Țepeligă, chinuit de probleme grave de sănătate: „Amin și mulțumesc pentru tot, Iisuse”

Marius Țepeligă era un om foarte credincios, însă problemele grave de sănătate din ultima perioadă l-au împins să se apropie și mai mult de Divinitate. Lăutarul a luat o decizie radicală chiar în luna decembrie a anului trecut, cu o lună înainte de operație. Artistul a decis să se pocăiască și a primit botezul chiar pe 25 decembrie 2023, în ziua de Crăciun. La evenimentul emoționat au participat atât soția lăutarului, Andreea, cât și cei doi copii ai lor.

„Doamne Iisus Hristoase, îți mulțumesc din suflet pentru că azi, în ziua Crăciunului, m-ai primit în împărăția ta. M-am botezat în cea mai sfântă zi. Amin și mulțumesc pentru tot, Iisuse”, scria Marius Țepeligă, pe pagina sa de Facebook.

Acum, pe rețelele de socializare curg mesaje de condoleanțe în memoria lui Marius Țepeligă. Apropiații lăutarului sunt în stare de șoc și speră că a ajuns într-un loc mai bun și fără suferință.

„Dumnezeu să-l ierte. Un om cu inima și caracter”, „Un om cu un suflet bun, blând și respectuos. Îmi pare atât de rău. Dumnezeu să îl ierte și să îl odihnească în pace. Condoleanțe familiei”, „Dumnezeu să-ți dea lumină veșnică! Condoleanțe familiei”, „Drum lin către îngeri, prieten bun, cu suflet mare, să ai grija de familia ta de acolo de sus si sa veghezi asupra copiilor tăi, ai plecat mult prea devreme, vei rămâne veșnic in sufletele noastre”, sunt doar câteva dintre zecile de mesaje apărute acum pe contul lui Marius Țepeligă.