În această seară, de la 21:00, la Kanal D, are loc bătălia finală în reality show-ul de aventură “Insula de 1 milion”, prezentat de Cosmin Cernat! Au mai rămas în competiție șase concurenți din cei 50 care pășeau în urmă cu aproape patru luni pe Insula de 1 milion. După o serie de provocări dure, într-un mediu care le-a pus la încercare anduranța, rezistenţa psihică şi inteligenţa socială, Szilard, Argentina, Jaguaru, Liviu, Alex și Variu vor avea parte de confruntarea finala.

O călătorie extraordinară ajunge la final, 50 de concurenți au pornit în această aventură plină de neprevăzut, demonstrând calități remarcabile de strategie, rezistență și adaptabilitate în fața unor condiții de viață extreme.

Citește și: Suferință fără margini pentru Ceylin

Szilard este concurentul care şi-a securizat locul in etapa finala, după ce a devenit cel mai bogat om de pe insulă, acumulând brățări în valoare de 500.000

de lei. După prima etapa a finalei din această seară, un singur concurent va reuși sa i se alăture lui Szilard. Cei cinci care nu vor reuși să se califice, vor avea opțiunea de a ceda brățările unuia dintre cei doi finaliștii rămași.

În această seară vom afla cine va reuşi să transforme brăţările în bani, cine va pleca bogat de pe Insula de 1 milion.

Vor fi emoţii uriaşe pentru toţi cei sase concurenţi, să fim alături de ei în această ultim ă încercare! ”, a spus Cosmin Cernat.

În această seară, de la 21:00, la Kanal D, se scrie ultima filă a acestei povesti extraordinare, “Insula de 1 milion”, în care valori precum prietenia, dorinţa de a împlini un vis, puterea de depăşire a limitelor de orice fel şi-au pus amprenta pe evoluţia fiecarui concurent.

Nu rataţi deznodamântul reality show-ului “Insula de 1 milion”, astazi, de la 21:00, la Kanal D!