Ioana Vișănescu, una dintre cele mai cunoscute creatoare de conținut din țara noastră, vine în platoul Kanal D2 în cea mai nouă ediție a emisiunii „Play IT”, difuzată sâmbătă, de la ora 13:30. În cadrul unei discuții extrem de sincere cu Bianca Iordache, moderatoarea emisiunii, Ioana a vorbit deschis despre unul dintre lucrurile care o deranjează cu adevărat în mediul online. Este vorba despre felul în care anumite creatoare de conținut încearcă să le impună tinerelor viziunea lor cu privire la vestimentație, beauty și chiar în ceea ce privește machiajul. 

Tânăra spune că nu poate înțelege cum, în timp ce se promovează unicitatea fiecărei persoane, unii influenceri au o atitudine nepotrivită anumite de trendurile pe care le adoptă unele persoane. 

„Văd cel mai mult, mai ales acum, în 2023-2024, fetele în mediul online care încearcă să-și impună un anumit stil vestimentar sau să-ți spună cum este bine să gândești, așa este bine să te îmbraci, așa este bine să te machiezi, așa este bine să

îți faci rutina. Ce este bine? Cine definește binele? Binele este relativ. Nu ai cum să vii la mine și să îmi spui că nu este bine cum te-ai îmbrăcat astăzi. Dar poate mie îmi place.

Sunt zeci de mii de trend-uri pe sezon. Putem să luăm 3 din ele, în care ne regăsim, nu există să ne placă orice lucru de pe pământul ăsta că am fi toți niște soldăței, ne-am îmbrăca toți în uniforme și ce ar fi? Am mai fi diferiți? Se vorbește, pe cealaltă parte, să fii unic, dar îmbrăcându-te doar așa cum își recomandă cineva, nu mai ești unic”, spune Ioana Vișănescu, în ediția de sâmbătă, 23 martie, a emisiunii „Play IT”.

În ediția de sâmbătă a emisiunii „Play IT” va fi prezent în platoul Kanal D2 și Dumitru Prunariu, singurul român care a ajuns în spațiu.

Acesta a vorbit despre costurile fenomenale pe care le presupune pregătirea viitorilor cosmonauți, dar și despre selecția extrem de riguroasă de care au parte aceștia. 

„Nu cred că am găsi în România un sponsor care să spună „dau eu 100 de milioane de euro pentru a pregăti un cosmonaut român”. Agenția Spațială Europeană efectuează selecții cam la 10-12 ani. Selecția anterioară s-a finalizat în 2009, iar ultima în 2022. Din 12 800 de candidați au fost selecționați doar 6, pentru a fi pregătiți de Agenția Spațială Europeană și încă 6 de rezervă, pentru care dacă plătesc guvernele din care fac parte acei candidați bani pentru zbor, aceștia sunt introduși în pregătire. Deocamdată, nu(n.red. nu se află niciun român printre cei aleși)”, a explicat Dumitru Prunariu, la „Play IT”.