Fanii au fost în culmea fericirii, atunci când au aflat că Irinuca va veni în România și va petrece timpul cu tatăl său. El a profitat la maximum de momentele cu fiica lui și au rămas cu amintiri frumoase.

Irina Columbeanu a plecat din România, după ce a petrecut momente de calitate alături de tatăl ei

În urmă cu puțin timp, Irina Columbeanu a postat o fotografie pe pagina ei de Instagram, unde se poate vedea clar că se află în Milano.

Cu toate că cei de acasă s-au gândit că ea va pleca direct la mama ei, se pare că planurile au fost cu totul altele.

Se pare că adolescenta și-a dorit să mai vadă câteva locuri din Europa, înainte să ajungă din nou în America la mama ei și la prietenii săi de acolo. 

Ce a declarat Irinel Columbeanu despre fiica sa, în urmă cu un an

Irinel Columbeanu a fost profund impresionat să constate cât de mult a crescut fiica sa și cât de înțeleaptă este acum. Irina l-a condus pe tatăl ei prin Statele Unite ale Americii, iar el a fost extrem de încântat să vadă cât de bine se descurcă ea la volan.

Citește și: Irinel Columbeanu, mărturisiri sfâșietoare din azil! Ce veste a primit despre Irinuca: „Nu știu când o să o mai văd”

„Am fost foarte impresionat să merg cu ea la volan, ca să zic așa, adică ea fiind la volan și eu pe lângă ea. De asemenea, am apreciat faptul că ea conduce foarte bine. Eu i-am spus să nu conducă prea repede, să fie atentă și am observat că este ajutată de sistemele mașinii pe care o conduce. Am făcut multe drumuri alături de Irina și am observat că se descurcă foarte bine”, a declarat

acesta.

În Statele Unite ale Americii, Irina Columbeanu conduce o mașină în valoare de 60.000 de euro, primită cadou de la Monica Gabor și Mr. Pink. Iubitul fostului fotomodel se ocupă să îi plătească studiile adolescentei.

Irinel Columbeanu a dezvăluit cum își câștigă fiica lui banii în SUA

La doar 16 ani, Irina Columbeanu a impresionat persoane influente cu talentul său artistic și a vândut tablouri pentru sume semnificative.

Tatăl ei este încântat de realizările sale și a încurajat-o să transforme pasiunea pentru artă într-o afacere. Fiica Monicăi Gabor gestionează un cont special pe Instagram dedicat operelor sale picturale.

Citește și: Irinel Columeanu vrea să petreacă Crăciunul cu Monica Gabor! Fosta soție nici nu îi mai răspunde la telefon: „I-am mai scris, i-am mai trimis niște mesaje”

„Am fost cu ea la o expoziție, ea se ducea la o școală de pictură și expoziția era organizată de acea școală.

A venit și Monica însoțită de niște prietene. Expoziția era cu vânzare a acestor tablouri, erau afișate prețurile. Așa a ajuns să le vândă. Ea are și un cont de Instagram unde și le-a postat”, a declarat Irinel Columbeanu, în urmă cu mai mult timp, în cadrul unei emisiuni TV.