În urmă cu un an de zile, Simina Loica și Alex Zănoagă divorțau oficial la Judecătoria Cornetu. Cei doi s-au cunoscut în cadrul emisiunii „Puterea dragostei”, de unde au decis să plece împreună, pentru a își începe o familie. Povestea lor de dragoste s-a terminat în anul 2022, însă ei au continuat să fie prieteni de dragul băiețelului lor, Dominic.

Citește și: Alex Zănoagă, adevărul despre împăcarea dintre Simina Loica și Jador: „Nu mă mai surprinde nimic”. Ce s-a întâmplat, de fapt, între ei?

Simina Loica și Alex Zănoagă primesc în continuare mesaje cu privire la relația lor și dacă ar mai putea să își ofere o șansă. De fiecare dată, cei doi au același răspuns, semn că sentimentele lor nu s-au schimbat. Într-o sesiune recentă de întrebări pe Instagram, fosta concurentă de la Puterea dragostei a fost întrebată dacă vrea să se mai împace cu fostul ei soț. Bruneta a avut un răspuns categoric și a subliniat încă o dată faptul că între ei există mult respect, însă nu mai există sentimente de dragoste.

„Nu! Alex pentru mine este tatăl lui Dominic și îl văd parte din familie, dar nu ca bărbat ce ar mai avea loc în viața mea ca iubit, soț, etc... Îl respect și îl ajut când pot pentru că este tatăl lui Dominic”, este răspunsul dat de fosta concurentă de la Puterea dragostei.

Alături de acest răspuns, Simina Loica a postat și o fotografie alături de fiul ei și al lui Alex Zănoagă.

„Iubirea mea!”, a mai scris bruneta în dreptul aceleași fotografiei, făcând referire la fiul ei, Dominic.

Motivul pentru care Simina Loica și Alex Zănoagă au divorțat: „Au început certurile. I-a fost greu cu copilul”

Simina Loica și Alex Zănoagă au decis să o ia pe drumuri separate după mai multe încercă eșuate de a își repara căsnicia.

Certurile dintre ei au început la câteva luni după nașterea băiețelului lor. Chiar dacă nu mai formează un cuplu, bruneta a mărturisit că nu regretă nicio secundă amintirile pe care le-a făcut împreună. Ea nu și-a dorit niciodată să ajungă în acest punct, însă situația tensionată dintre ei nu mai ajungea la capăt. 

„N-am plâns că ne-am despărțit. Nu asta era visul meu, să mă mărit, să am un copil și apoi să divorțez.

Asta m-a durut, nu îmi doream pentru Dominic să ajungem așa. Voiam să avem casa noastră, încă 3 copii, să alerge prin curte. Așa a vrut Dumnezeu. De la Alex am avut ce învață. Nu contează că a fost mai mic cu cinci ani decât mine. Nu pot să garantez că niciodată nu vă mai fi ceva. O să iau totul că atare pentru mine și Dominic.

După 3-4 luni de când l-am născut pe Dominic au început certurile. I-a fost greu cu copilul. Tot plângeam amândoi și tot așa. Da, și el plânge. Eu plâng mai mult, dar nu mă bucuram când plângea el. Eu mă încurajam că nu sunt eu nebuna, că asta se întâmplă în mai multe familii. Nu s-a putut. Poate daca nu era Dominic, eram deja despărțiți”, a declarat Simina Loica, în cadrul emisiunii online a Corneliei Ionescu,  Online Story.