Maria de la Bravo, ai stil 2023 i-a cucerit în această seară pe jurați, dar le-a impresionat și pe colegele ei din platou. Concurenta a avut o ținută inventivă, formată din mai multe straturi, care le-a atras atenția tururor. 

Citește și: Look-ul Mariei, foarte apreciat! Tânăra i-a dat pe spate pe jurați: „Ai cea mai rafinată ținută din platou”

Jasmine: Îmi place ce poartă Maria în seara aceasta.

Îmi place zona acoperită cu tull roz. Nu mă omor după geantă, nu îmi plac neapărat cizmele. Nu mă omor nici după încălțăminte, dar îmi place perechea de blugi pe care o poartă. Ai acest sacou ciclam și îmi place cum se vede cromatic.

Alexandra: Îmi place foarte mult ținuta. O singură problemă am și eu cu geanta. Îți stă foarte bine cu părul strâns așa, îți văd chipul.

E un look extraordinar de armonios.

Jurații de la Bravo, ai stil 2023 au observat o schimbare la Maria în această seară: „Ai alt zâmbet. Ai o lumină în ochi” 

Maria de la Bravo, ai stil 2023 a fost numită de jurați una dintre cele mai bune concurente din toate cele opt sezoane. În ediția de joi seara, 6 iulie 2023, jurații au apreciat faptul că Maria își arată tot mai mult personalitatea în emisiune.

Ei au mai observat o schimbare și la nivelul feței, după ce a folosit mai mult iluminator în machiajul ei. 

Citește și: Maurice Munteanu, impresionat total de styling-ul Mariei, la “Bravo, ai stil!”: “Este foarte boarding school si foarte luxury…”

Raluca Bădulescu: Ți-a luat ceva să ne lași să își descoperim așa ușor personalitatea. Ai alt zâmbet.

Ai o lumină în ochi. Din momentul în care ai intrat în această emisiune ai avut ținute bune, ești una dintre cele mai bune concurente de la Bravo, ai stil. Acum parcă te văd și pe tine că te bucuri. Ținuta e foarte bună. Doar siluete ca ale tale își permit să pună căpița asta de tull peste.

Maurice Munteanu: Nu mă omor după geantă.

Sunt cam multe tăieturi. Îmi place efectul final foarte final. Ți-ai făcut ceva la față. E o schimbare la față.

Alexandru Abagiu: Îmi place foarte mult povestea asta de iluminator pe față. Acum e mult mai bine. Ai o structură facială frumoasă și te prindă. Îți stă bine. Mi se pare că ai structurat foarte bine gama cromatică.