Vulpea din povestea Mariei, subiect de discuție pentru concurente. În ediția de luni, Maria a venit în fața Ilincăi Vandici cu o poveste cu subînțeles, în care a asemănat mai multe concurente cu câteva vietăți.

Marea întrebare a apărut în mintea aspirantelor la premiu atunci când Maria a vorbit despre o posibilă „vulpe” aflată în competiție.

Vulpea din povestea Mariei, subiect de discuție pentru concurente. Jasmine s-a simțit vizată: „Nu am avut până acum niciun conflict”

Jasmine și Iris sunt concurentele care s-au simțit parțial descrise de către Maria atunci când a vorbit despre o vulpe. Totuși, Jasmine spune că doar o parte din ce a spus competitoarea sa o descrie.

Citește și: Rebecca, look de succes sau costumație? Ce părere au avut jurații de la Bravo, ai stil despre ținuta ei: „Duce cumva înspre personaj”

„Cred că asta ne întrebăm toate(n.red cine este vulpea). Eu mă regăsesc parțial, Iris la fel. Mă regăsesc în faptul că nu am avut până acum niciun conflict cu vreo fată. Adică dacă am avut ceva care m-a deranjat, l-am spus într-un mod frumos. În partea a doua nu m-am regăsit, că preiau din personalitatea fiecăreia. În final nu mă regăsesc, să fur coada ursului”, a spus Jasmine.

Jasmine, deranjată de povestea Mariei: „Să nu mai facă atacuri la persoana mea”

Chiar dacă Maria a spus că a vrut să destindă atmosfera, iată că Jasmine nu a fost deloc impresionată. Tânăra a considerat că a fost atacată de către cealaltă concurentă, însă Maria i-a dat replica și a mărturisit că nu este vorba despre așa ceva.

Jasmine: „O felicit pentru această performanță.

Nu este ușor să faci o poveste cu subînțeles, cu esență.”

Maria: „Jasmine spune că aș fi vrut să arunc cu niște acuzații.”

Jasmine: „Eu sunt sigură că intenția Mariei a fost una bună. Ai vrut să fii amuzantă, să vii cu o intenție creativă.(...) Pe mine nu m-a animat.”

Citește și: Ținuta Mariei din ediția concept „Woodstock” nu a fost pe placul Ralucăi Bădulescu: „Fusta arată ca niște blugi puși la uscat”

Maria: „Nu știu de ce nu a gustat din această fabulă, din pamflet. Suntem subiectivi, fiecare cu părerea lui.”

Jasmine: „Poate data viitoare să nu mai facă atacuri la persoana mea.”

Maria: „Eu nu am zis nimic de persoana ei, nu am atacat-o în niciun mod. E strict la latitudinea ei cum vrea să perceapă ea anumite chestii.”