Look-ul Mariei, foarte apreciat! Concurenta de la „Bravo, ai stil!” 2023 a ales ca în această seară să prezinte un look cu adevărat inedit în platoul emisiunii de fashion. Tânăra a purtat un outfit compus din piese albe și negre, la care a asortat o geantă și un accesoriu pentru cap foarte inedit, care a atras atât atenția juraților cât și a celorlalte concurente. 

În ceea ce îi privește pe jurați, de departe Maurice Munteanu a fost cu adevărat impresionat de look-ul pe care l-a construit în această seară aspiranta la marele premiu. Mai mult decât atât, juratul a mărturisit că outfitul Mariei a fost cel mai rafinat dintre cele care au fost prezentate de către aspirantele la titlul de „cea mai stilată femeie din România” în această seară, în platoul competiției de stil.

„Ai cea mai rafinată ținută din platou în seara aceasta. Este impecabil realizată din punct de vedere a styling-ului.(...) Ținuta este excepțională”, a spus Maurice Munteanu.

Maria a primit trei steluțe din partea juraților: „Imperial. Nu am ce să spun”

Concurenta de la „Bravo, ai stil!” i-a dat pe spate și pe ceilalți jurați.

În timp ce Alexandru Abagiu a punctat aura papală a ținutei, Raluca Bădulescu s-a legat mai mult de natura senzuală a look-ului. În final, cei trei jurați de la „Bravo, ai stil!” i-au acordat numărul maxim de steluțe concurentei.

Citește și: Ținuta Mariei din ediția concept „Woodstock” nu a fost pe placul Ralucăi Bădulescu: „Fusta arată ca niște blugi puși la uscat”

Alexandru Abagiu: „Geanta pe care o ai este unul dintre obiectele pe care mi le doresc la mine acasă pe post de decor. Altfel, felul în care ai integrat această capă papală îmi place. Look-ul pe care tu îl descri este unul iconografic. E de o simplitate, o curățenie excesivă.”

Raluca Bădulescu: „Imperial. Nu am ce să spun.

Te-am văzut din momentul în care ai intrat. Cele sfinte cu cele lumești se întâlnesc în ținuta ta.”