Ziua de 8 noiembrie, când sunt prăznuiți Sfinții Arhangheli Mihail și Gavril în calendarul creștin ortodox, este foarte importantă pentru români. Credincioșii își fac pe cât posibil timp în această zi pentru a lua parte la slujbele de la biserică, unde aprind o lumânare și se roagă atât pentru iertarea păcatelor, cât și pentru împlinirea tuturor dorințelor.

Potrivit statisticilor publicate de către Ministerul Afacerilor Interne în anul 2011, peste 1.300.000

de români își serbează ziua onomastică pe data de 8 noiembrie. Dintre aceștia, peste 586 de mii sunt femei, în timp ce bărbații care poartă unul dintre aceste nume sau derivatele lor însumează peste 735 de mii dintre cetățenii țării noastre. Prin urmare, cei mai mulți români cunosc cel puțin o persoană căreia să-i ureze „La mulți ani!” de ziua Arhanghelilor Mihail și Gavril.

Urări de „La mulți ani!” pe care să le trimiți prietenilor și familiei de Sf. Mihail și Gavril

  • La mulți ani! Așa cum soarele luminează pentru toată omenirea așa și tu ne luminezi nouă viața. Fie-vă viața senină că răsăritul de soare, iar sufletul mereu curat și tânăr că roua de pe flori. O zi de neuitat care să țină o viață!
  • Fie că aceasta zi să-ți deschidă poarta unui viitor plin de succese și realizări. Sfântul al cărui nume îl porți să te ocrotească și să te călăuzească mereu. La Mulți Ani!
  • Astăzi este o zi specială pentru tine, iar tu ești special(ă) pentru noi în fiecare zi. Iți doresc din adâncul sufletului să ai parte numai de împliniri, satisfacții și multă sănătate. La mulți ani!

Citește și: Mesaje de Sf. Mihail și Gavril 2023: Cele mai frumoase urări pentru cei care își serbează ziua numelui

  • De ziua numelui tău iți doresc să ai parte de succes, împliniri și sănătate. Sfântul al cărui nume îl porți să te ocrotească și să te călăuzească în viață. La mulți ani!
  • Dragă Mihai/ Mihaela/ Gavril/ Gabriel/ Gabriela, de ziua numelui tău iți dorim un sincer La Mulți Ani, să ai parte de mulți bani, sănătate și voie bună. Petrecere frumoasă alături de cei dragi!
  • Să-ţi dea Domnul sănătate, judecată înţeleaptă, viaţă lungă pământească, ce doreşți să se-mplinească! La Mulţi Ani, Mihai/ Mihaela/ Gavril/ Gabriel/ Gabriela, şi sper să se spargă conducta fericirii pe strada vieţii tale!

  • Cu ocazia zilei Sfântului tău, îţi doresc o oră de linişte, o zi senină, o săptămână de bucurii, o lună de împliniri, un an de prosperitate, un veac de sănătate, fericire şi iubire. La mulţi ani!
  • La mulţi ani şi fie că Sfântul al cărui nume îl porți să te călăuzească mereu! Cele mai frumoase flori, cele mai sincere urări pentru o zi minunată și un an plin de realizări.
  • La mulți ani de ziua numelui! Felicitări, dragul meu Mihai/Gabriel, cu ocazia acestei zile. Îţi urez să fii mereu sănătos şi plin de voie bună.

Citește și: La mulți ani de Sf. Mihail și Gavril 2023: Urări, felicitări și mesaje cu „La mulți ani!”

  • La mulţi ani! Azi, de ziua numelui, îți urez și eu să fii iubit/ă și să ai parte de tot ce îți dorești.
  • Cei dragi să te înconjoare cu căldura sufletelor lor într-o seară magică, iar fericirea să te ia în bratele ei în acest moment special! La mulţi ani de ziua numelui tău!
  • Dacă toată lumea îţi doreşte ca această zi să fie una minunată, eu îţi urez ca toate zilele ce urmează să fie pline de bucurii şi realizări şi să îţi umple sufletul de voie bună. La mulţi ani!