Sfinții Mihail și Gavril sunt sărbătoriți la data de 8 noiembrie. În 2023, această dată cade într-o zi de miercuri, adică într-o zi lucrătoare. Sărbătoarea este una foarte importantă pentru toți creștinii ortodocși, care se roagă celor două ființe cerești, fie acasă, fie la lăcașul de cult, unde iau parte și la slujbele oficiate de preoți.

Această zi este foarte importantă și pentru cei care își serbează ziua numelui la această dată.

Fie că cei dragi, care poartă numele Mihail, Gavril sau derivatele acestora, aleg să facă o petrecere cu ocazia onomasticii lor, este foarte frumos să nu uitați de această zi și să le transmiteți cele mai frumoase gânduri.

Cele mai frumoase mesaje pe care le poți transmite celor care își serbează ziua onomastică de Sfinții Mihail și Gavril

  • Arhanghelul Mihail, înger al adevărului şi al dreptății, să-ţi stea alături mereu, la bine şi la greu, să-ţi lumineze calea şi să-ţi arate destinul.
  • La mulţi ani Mihai/Mihaela! Azi, fiind o mare sărbătoare, Sfinții Mihail și Gavril și ziua numelui tău, primește din partea mea multe urări de bine, fericire, mult noroc și împlinirea tuturor dorințelor. Îngerul Mihail să îţi călăuzească paşii, să îţi aducă bucurie în suflet şi să fie întotdeauna cu tine! La mulţi ani!
  • La mulți ani de Sfinții Mihail și Gavril! Să ai parte de multă sănătate, bucurii, împliniri și să te bucuri de această zi frumoasă mereu!
  • La mulţi ani! Îngerii să-ţi călăuzească paşii şi Sfânta Fecioară să-ţi lumineze drumul în viaţă!

Citește și: Rugăciune de Sfinții Arhangheli Mihail și Gavril care îți aduce fericire în viață și liniște în casă. Este bine să o rostești cât mai des

  • La mulți ani, fericire, împăcare sufletească, flori, iubire, sănătatea să te pălească, prietenii să nu te uite și să ai bucurii multe!
  • Un ocean de sănătate, un munte de noroc, un camion cu bani și un sincer: La multi ani!
  • La multi ani, Gabriela! Găbiţă, Găbiţă, să ieşi la portiţă, c-am venit pe la tine, să-ţi urez „La mulţi ani” şi o căruţă de bani! Hai noroc şi voie bună, să petrecem împreună, c-astăzi este o zi mare, şi-i motiv de sărbătoare. La mulţi ani!
  • Dau şi eu un mesaj simpatic şi nu sun pentru că nu am bani, în ziua în care şi soarele se scoală noaptea să îţi ureze La mulţi ani! Să trăieşti o mie de ani şi încă o viaţă, să petrecem, să bem până dimineaţă. În această zi frumoasă toată lumea să-ți zâmbească, cei dragi să te iubească, cei răi să te ocolească. La mulţi ani!
  • La mulți ani, Gabriela! Îți doresc să se spargă conducta fericirii pe strada vieții tale!
  • La mulţi ani şi fie că Sfântul al cărui nume îl porți să te călăuzească mereu! Cele mai frumoase flori, cele mai sincere urări pentru o zi minunată și un an plin de realizări.

Citește și: Oltenii, pregătiți de Crăciun din octombrie! Străzile din Craiova sunt împânzite cu decorațiuni, în ciuda temperaturilor de afară

  • La mulți ani de ziua numelui! Felicitări, dragul meu Mihai/Gabriel, cu ocazia acestei zile. Îţi urez să fii mereu sănătos şi plin de voie bună.
  • La mulţi ani! Azi, de ziua numelui, îți urez și eu să fii iubit/ă și să ai parte de tot ce îți dorești.
    La mulți ani! Cei dragi să te înconjoare cu căldura sufletelor lor într-o seară magică, iar fericirea să te ia în bratele ei în acest moment special!
  • La mulţi ani de ziua numelui tău! Dacă toată lumea îţi doreşte ca această zi să fie una minunată, eu îţi urez ca toate zilele ce urmează să fie pline de bucurii şi realizări şi să îţi umple sufletul de voie bună. La mulţi ani!