Toamna a venit în țara noastră. Cunoscută drept anotimpul care aduce melancolie în sufletele multor oameni, acestă perioadă le face pe unele persoane să fie nostalgice.

În acestă perioadă, foarte multe persoane vor să le trimită mesaje celor dragi, pentru a le pune zâmbetul pe buze prietenilor, familiei și apropiaților.

Cele mai frumoase urări de toamnă

„Fie ca răcoarea toamnei să te energizeze, soarele senin să te umple de căldură sufletească, ploile acesteia să te ambiționeze iar culorile diverse să îți înfrumusețeze fiecare

clipă din viața ta!”

„Sper ca în această toamnă ploaia să vă aducă liniștea din suflete, vântul să vă împingă spre visurile voastre, iar frunzele căzute să vă îndrume pașii spre succes, iubire și fericire. Iar așa cum frunzele uscate cad din copaci, așa vreau ca și voi să scăpați de griji, stres și nefericire.”

„Toamna este anotimpul care se aseamănă cel mai mult cu sufletul nostru – are și zile senine și călduroase, dar și momente când frigul și ploaia pun stăpânire pe timp.

Îți doresc să înveți de la acest anotimp faptul că viața nu este doar senină sau posomorâtă, să înveți că după ploaie numaidecât va veni soare și să ții minte că la fel cum inevitabil după toamna vine iarna, așa și după noi, va veni o clipă când nu vom mai fi, așa că fii om bun și iubește-ți aproapele!”

Citește și: Unde poți face plajă în Europa în luna septembrie? Temperatura apei mării este de peste 24 de grade

„Vă doresc o toamnă minunată și plină de iubire, o toamnă caldă, liniștită și fericită! O toamnă în care să vă bucurați de frunzele colorate, de ploi liniștite și vânt ce bate.”

„Venind toamna, se face tot mai frig, așa că nu uita să fii mai darnic cu căldura ta sufletească față de cei dragi!”

„Așa cum este cel mai colorat  anotimp, așa îți doresc și eu ție ca în această toamnă să ai parte doar de emoții colorate, trăiri surprinzătoare și împlinire sufletească! ”

Citate despre toamnă. Vorbele oamenilor celebri pe care le poți trimite prietenilor tăi

„Toamna poartă mai mult aur în buzunar decât toate celelalte anotimpuri la un loc.”(Jim Bishop)

„Toamna este un andante melancolic și grațios care pregătește admirabilul adagio al iernii.”(George Sand)

„Fiecare frunză îmi șoptește fericirea, planând către pământ din copacul toamnei.”(Emily Bronte)

„Bătrânețea începe ca toamna, cu melancolii, cu umbre care se lungesc, cu reverii și doruri vagi.”(Octavian Paler)

„Toamna a fost întotdeauna anotimpul meu preferat. Momentul în care totul se umple de ultima picătura de frumusețe, ca și cum natura ar fi economist din frumusețile ei pentru momentul final.”(Lauren DeStefano)

„Există o armonie în toamnă și o strălucire în cerul ei, care nu pot fi regăsite de-a lungul verii, ca și cum n-ar putea fi, ca și cum n-ar fi fost vreodată.”(Percy

Bysshe Shelley)

„Octombrie este plin de oportunități. Căldura apăsătoare a verii este o amintire îndepărtată, iar frunzele aurii promit o lume plină de aventuri frumoase. Mă face să cred în minuni.”(Sarah Guillory)

„Toamna este o a doua primăvară, când fiecare frunză e o floare.”(Albert Camus)

„Toamna dulce, toamna cu frunzele toate flori.”(George Toparceanu)

„Nuanțele toamnei... o grădină minunată de flori care înfloresc sub vraja vrăjitorului îngheț.”(John Greenleaf Whittier)